Kavarna KCK

V Kulturnem centru Kočevje že od marca 2019 deluje Kavarna KCK, ki v notranjosti lokala, na terasi ali letnem vrtu nudi prijeten prostor za druženje. Čeprav se KCK in Kavarna KCK nahajata v centu mesta Kočevje imate pri nas občutek, da ste se umaknili iz mestnega vrveža. Obiščite nas in se prepustite dobri kavi ter bogati ponudbi ostalih pijač.

Kavarna je primerna tudi za poslovne sestanke, pogostitve in druge dogodke. Za več informacij nas kontaktirajte po e-pošti: mateja.zvab@kocevsko.com.

Cenik

Delovni čas Kavarne KCK je:
PON-PET: 7.00-15.00 h
SOB, NED (pred kino predstavami): 16.30-20:30 h

V Kavarni KCK je na voljo kava Mitaka, med ponudbo pijač pa so na voljo tudi številni artikli lokalnih proizvajalcev: lokalni motni jabolčni sok Zadruge Zakladi Kočevske, za dodatek čaju geografsko zaščiten kočevski gozdni med, certificirane lokalne ekološke mešanice čajev Zelišča Mame Ljube, Kostelsko rakijo z geografskim poreklom ter štiri okuse craft piv Pivovarne Matt

Ponujamo belokranjska vina vinarja Samoela Malnariča iz Semiča, ponudnik štajerskih vin je družina Puklavec, istrska vina nam dobavlja vinar Andrej Cep, vipavska pa vinska klet VIPAVA.

Ob kino predstavah ponujamo v lokalu kokice pečene na sončničnem olju in soljene z morsko soljo brez dodatkov, na voljo pa so tudi slastni Haribo gumi bonboni.

Lokal sledi ideji zmanjševanja obremenjevanja okolja s plastično embalažo. Zato ne ponujamo napitkov v plastični embalaži, le napitke v steklenicah, pločevinkah ter kokice za kino v papirnati embalaži.