Kavarna KCK

V Kulturnem centru Kočevje že od marca 2019 deluje Kavarna KCK, ki v notranjosti lokala, na terasi ali letnem vrtu nudi prijeten prostor za druženje. Čeprav se KCK in Kavarna KCK nahajata v centu mesta Kočevje imate pri nas občutek, da ste se umaknili iz mestnega vrveža. Obiščite nas in se prepustite dobri kavi ter bogati ponudbi ostalih pijač.

Kavarna je primerna tudi za poslovne sestanke, pogostitve in druge dogodke. Za več informacij nas kontaktirajte po e-pošti: mateja.zvab@kocevsko.com.

Cenik

Delovni čas Kavarne KCK je:
PON-PET: 7.00-15.00 h
SOB, NED (pred kino predstavami): 16.30-20:30 h

V Kavarni KCK je na voljo kava Mitaka, med ponudbo pijač pa so na voljo tudi artikli lokalnih proizvajalcev: lokalni motni jabolčni sok Zadruge Zakladi Kočevske, za dodatek čaju geografsko zaščiten kočevski gozdni med, zeliščni in sadne čaje Društva Herbs, ki ima zeliščni vrt v drevesnici Marof ter za svoje izdelke vse ekološke certifikate, Kostelsko rakijo z geografskim poreklom ter štiri okuse craft piv pivovarne Matt.

Ponujamo belokranjska vina vinarja Samoela Malnariča iz Semiča, ponudnik štajerskih vin je družina Puklavec, istrska vina nam dobavlja vinar Andrej Cep, vipavska pa vinska klet VIPAVA.

Ob kino predstavah ponujamo v lokalu kokice pečene na sončničnem olju in soljene z morsko soljo brez dodatkov.

Lokal sledi ideji zmanjševanja obremenjevanja okolja s plastično embalažo. Zato ne ponujamo napitkov v plastični embalaži, le napitke v steklenicah, pločevinkah ter kokice za kino v papirnati embalaži.