Kavarna KCK

V Kulturnem centru Kočevje že od marca 2019 deluje Kavarna KCK, ki v notranjosti lokala, na terasi ali letnem vrtu nudi prijeten prostor za druženje. Čeprav se KCK in Kavarna KCK nahajata v centu mesta Kočevje imate pri nas občutek, da ste se umaknili iz mestnega vrveža. Obiščite nas in se prepustite dobri kavi ter bogati ponudbi ostalih pijač.

Kavarna je primerna tudi za poslovne sestanke, pogostitve in druge dogodke. Za več informacij nas kontaktirajte po e-pošti: info@kck.si.

Delovni čas Kavarne KCK je:
PON - ČET 7.00 - 20.00
PET 7.00 - 22.00
SOB 9.00 - 22.00
NED in PRAZNIKI 15.30-21.00 (v času kino predstav)

Ob koncertih - od 21.00 ure dalje

V Kavarni KCK je na voljo kava Illy, med ponudbo pijač pa so na voljo tudi številni artikli lokalnih proizvajalcev: lokalni motni jabolčni sok, za dodatek čaju geografsko zaščiten kočevski gozdni med, certificirane lokalne ekološke mešanice čajev Zelišča Mame Ljube ter štirje okusi craft piv Pivovarne Matt

Ponujamo različna kakovostna slovenska vina (med drugim tudi istrska vina, ki nam jih dobavlja vinar Andrej Cep ter vipavska vina s strani vinske kleti VIPAVA).

Ob kino predstavah ponujamo v lokalu kokice pečene na sončničnem olju in soljene s posebno soljo Flavacol - soljo z aromo masla, ki je narejena posebej za peko kokic. Na voljo so tudi različni okusi slastnih Haribo gumi bonbonov.

Bar sledi ideji zmanjševanja obremenjevanja okolja s plastično embalažo. Zato ne ponujamo napitkov v plastični embalaži, ampak le napitke v steklenicah, pločevinkah ter kokice za kino v papirnati embalaži.