Splošni pogoji

Splošni pogoji uporabe spletne strani

1.       SPLOŠNE DOLOČBE

Lastnik spletne strani in spletne domene www.kck.si (v nadaljevanju: spletna stran) je Zavod za turizem in kulturo Kočevje, Trg zbora odposlancev 62, 1330 Kočevje; matična številka 69529920000 (v nadaljevanju: Zavod Kočevsko).

Z uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav in branje vsebine) štejemo, da obiskovalec soglaša s splošnimi pogoji uporabe spletne strani. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Zavod Kočevsko si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremeni, tako da novo različico objavi na spletni strani.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki in podstrani, v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

2.       VSEBINE NA SPLETNI STRANI

Novice, objave in druge vsebine objavljene na spletni strani (v nadaljevanju: vsebine) so nastale z namenom podati obiskovalcem spletne strani (v nadaljevanju: uporabniki) koristne in uporabne informacije. Z vzdrževanjem spletne strani skuša Zavod Kočevsko zagotavljati točnost in pravilnost teh vsebin.

Zavod Kočevsko si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki vodijo na spletne strani drugih oseb in organizacij. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino Zavod Kočevsko ne more vplivati in ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih informacij in vsebin.

3.       VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zavod Kočevsko varuje osebne podatke obiskovalcev spletne strani, ki mu jih ti posredujejo pri njeni uporabi. Osebne podatke se obdeluje izključno za namene, za katere so zbrani in ki jih dovoljuje veljavna slovenska in evropska zakonodaja.

Zavod Kočevsko osebnih podatkov, vključno s kontaktnimi informacijami, ne bo uporabljalo za nobene druge namene ter jih brez izrecnega vnaprejšnjega dovoljenja posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo, posredoval tretjim osebam, razen če bi bil k temu zavezan na podlagi predpisov.

Ob obisku spletne strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

4.       AVTORSKE PRAVICE

Vse vsebine, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Vsebin na spletni strani ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati za komercialne namene.

 

Splošni pogoji poslovanja

1.       NAKUP VSTOPNIC

Vstopnice v redni prodaji je mogoče kupiti pri blagajni Kulturnega centra Kočevje, Trg zbora odposlancev 62, 1330 Kočevje ali preko spletne strani olaii.com. Vstopnice lahko plačate z gotovino, bančno plačilno kartico ali plačilno kartico Kočevsko (ki jo lahko kupite tudi kot darilni bon).

Obiskovalec mora ob prejemu vstopnice pravilnost izpisanih podatkov in vrnjen denar preveriti takoj, saj kasnejših reklamacij ne bomo upoštevali.

Cena kino vstopnic je 5 EUR, razen za filme, ki so daljši od 120 min, pri katerih znaša cena 6 EUR.

Cena vstopnic za koncerte, gledališke predstave in druge dogodke je opredeljena posamično glede na vsak dogodek.

2.       REZERVACIJA VSTOPNIC

Rezervacija vstopnic trenutno ni možna.

3.       VRAČILO DENARJA IN MENJAVA

Za kupljene vstopnice ne vračamo denarja, prav tako jih ni mogoče stornirati ali zamenjati za ogled druge predstave oziroma dogodka. 

V primeru menjave termina predstave ali koncerta (bolezen v bendu, drugo), že kupljene vstopnice veljajo za nadomestni termin. Zaradi vremenskih razmer denarja ne vračamo in zamenjave niso možne.

Kupnino vrnemo le v primeru, če predstavo odpovemo. Takrat lahko vstopnico zamenjate za drugo predstavo ali pa vam vrnemo denar, nujna je predložitev vstopnice odpovedane predstave in original račun.

Opozorilo: ob odpovedi dogodka vas bomo obvestili o nadomestnem terminu oz. vračilu – po datumu, ki bo zapisan, vračilo vstopnice oz. zamenjave niso več možne.

4.       DARILNI BON ZA KINO KCK

Darilni bon (plačilno kartico Kočevsko) je mogoče kupiti pri blagajni Kulturnega centra Kočevje. Vrednost na darilnem bonu/plačilni kartici Kočevsko lahko porabite za nakup vstopnic za kino, koncerte ali gledališče v Kulturnem centru Kočevje, ali pa za plačilo pijače v Kavarni KCK.

5.        VSTOP V DVORANO

-          Obiskovalec v dvorano ne sme vstopati brez veljavne vstopnice.

-          Delavec lahko vselej preveri ali ima obiskovalec vstopnico za ogled določene predstave.

-          Obiskovalec mora vstopnico za ogled filma, predstave ali koncerta obdržati do konca dogodka.

-          V dvorano je prepovedano vnašati orožje, digitalne kamere ali podobne snemalne naprave in snemalnike zvoka.

-           Vstop v dvorano ni dovoljen osebam pod vplivom opojnih substanc.

6.       VEDENJE V PROSTORIH IN V DVORANI

Obiskovalec mora sedeti na sedežu, ki je označen na njegovi vstopnici. Z opremo v dvorani mora ravnati skrbno in je ne sme poškodovati. Obiskovalec ne sme motiti ostalih gledalcev okoli sebe. Pred začetkom predstave ali filma mora vsak obiskovalec izklopiti zvonjenje na svojem telefonu in telefona med predstavo ne sme uporabljati. Prav tako obiskovalci ne smejo uporabljati drugih snemalnikov zvoka ali slike. 

Obiskovalcem se lahko onemogoči ogled predstave ali filma, če:

-          ne želijo sedeti na sedežu, ki je označen na njihovi vstopnici,

-          ostale obiskovalce motijo s svojim vedenjem,

-          v dvorani kadijo,

-          mečejo ostanke hrane na tla ali kako drugače umažejo ali poškodujejo opremo v dvorani,

-          v dvorano vnesejo prepovedane predmete (npr. orožje), ne glede na to, ali te predmete tudi uporabijo ali ne,

-          so pod vplivom opojnih substanc.

Po koncu predstave morajo obiskovalci zapustiti dvorano pri označenih izhodnih vratih. Zadrževanje v dvorani po koncu predstave ni dovoljeno.

7.       FOTOGRAFIRANJE IN SNEMANJE

Kulturni center Kočevje je javni prostor in svoje dogodke fotografiramo, snemamo ter posnete fotografije uporabljamo za objavo na družabnih omrežjih, na spletni strani in za ostale promocijske namene. Hvala za razumevanje! 

KONTAKTNI PODATKI

V kolikor ste odkrili napako ali kakšno drugo pomanjkljivost na spletni strani nam to prosim sporočite na info@kck.si.

Ta različica Splošnih pogojev uporabe spletne strani Kulturnega centra Kočevje velja od 28. 9. 2022.