Nakup vstopnic

Vstopnice v redni prodaji je mogoče kupiti pri blagajni Kulturnega centra Kočevje ali preko spletne strani olaii.com. Vstopnice lahko plačate z gotovino, plačilno kartico ali darilnim bonom (darilni bon velja samo za kino).

Cena kino vstopnic je 5,00 EUR, razen za filme, ki so daljši od 120 min, pri katerih znaša cena 6,00 EUR.

Cena vstopnic za koncerte, gledališke predstave in druge dogodke je opredeljena posamično glede na vsak dogodek.

Pri nakupu vstopnic za koncerte imajo dijaki in študenti 20 % popust. Koriščenje popusta je možno le na Blagajni KCK, ob predložitvi veljavne dijaške ali študentske izkaznice.

Nakup vstopnic je možen tudi s plačilno kartico Kočevsko, ki jo lahko kupite na blagajni Kulturnega centra Kočevje, po ceni 2 EUR, in lahko nanjo naložite poljubno dobroimetje (najvišji znesek enkratne polnitve je 100 EUR). Plačilno kartico Kočevsko lahko uporabite tudi kot darilni bon poljubne vrednosti.

V KCK lahko praznuješ tudi svoj rojstni dan! Ob predhodni rezervaciji in nakupu kino vstopnic v delovnem času od ponedeljka do petka, od 7.00-15.00 ure, lahko izkoristite 10 % popust pri nakupu 10-12 vstopnic za otroke, ter kar 15 % popust pri nakupu več kot 12 vstopnic. Preveri tudi ponudbo kokic in bonbonov v Kavarni KCK! Popust pri nakupu kino vstopnic lahko izkoristite le za ogled otroških sinhroniziranih animiranih filmov!