Plačilna kartica Kočevsko

Plačilna kartica KOČEVSKO

Kulturni center Kočevje in vsi ostali objekti v upravljanju Javnega zavoda za turizem in kulturo Kočevje prehajajo na brezgotovinski plačilni sistem s plačilno kartico Kočevsko.

Plačilno kartico že lahko kupite na blagajni Kulturnega centra Kočevje (KCK) po ceni 2 EUR in nanjo naložite poljubno dobroimetje za nakup vstopnic in plačilo pijače v KCK. Na koncertih boste lahko plačilno kartico Kočevsko napolnili z gotovino ali bančnimi karticami.

Plačilna kartica Kočevsko je obvezna in bo edini možen način plačevanja na koncertih!

Vračilo dobroimetja na kartici ni možno, saj lahko dobroimetje porabite na naslednjem koncertu v KCK ali za nakup vstopnic (kino, koncerti, gledališče) ter pijače v Kavarni KCK, kmalu pa jo boste lahko uporabili  tudi za nakup spominkov v TIC Jezero, Hostel Bearlog,  Železniška postaja Kočevje ali Kočevska Reka, ter za uporabo MTB Trail centra Kočevje.

Stanje dobroimetja lahko kadarkoli preverite na točki za polnjenje, izpisek stanja pa boste prejeli tudi ob vsakem polnjenju. Polnjenje lahko opravite kadarkoli v času obratovanja KCK ali med koncertom na polnilnem mestu na blagajni KCK.

Nalaganje dobroimetja:

Plačilno kartico po nakupu obdržite in je ni možno vrniti. Strošek nakupa kartice znaša 2 EUR in se vam odšteje ob prvem nakazilu dobroimetja.

Plačilno kartico lahko napolnite na polnilnem mestu na blagajni KCK, v času obratovanja (med delovniki ter ob koncertih). Polnitev lahko opravite z gotovino ali bančno kartico.

Plačilno kartico Kočevsko lahko uporabite tudi kot darilni bon poljubne vrednosti.

Najvišji znesek enkratne polnitve je 100 EUR.

 

Prodajo merchendisa skupin vršijo izvajalci sami oz. njihovi partnerji, zato v tem primeru plačilne kartice Kočevsko za nakup artiklov ne morete uporabiti.