Glasba

ABBA MIA, glasbeni večer

Odpotujte z nami v zlato obdobje disko glasbe, v čas disko krogel in svetlečih oblačil! ABBA Mia je prva in edina ABBA tribute skupina v Sloveniji. Skupino sestavlja 7-članska zasedba, ki z odličnim nastopom in z veliko pozornosti do detajlov združuje glasbeno kakovost, avtentične replike kostumov in vznemirljivo koreografijo. S kančkom lahkotnega humorja ustvarijo osupljivo predstavo izvedeno izključno v živo, s čimer želi prenesti duh tega večnega obdobja naslednjim generacijam. 

Na glasbenem večeru ABBA MIA boste lahko slišali in skupaj s skupino zapeli največje uspešnice skupine ABBA, kot so Waterloo, Mamma Mia, Knowing me Knowing you, Dancing Queen, Chiquitita, SOS, Voulez Vouz,... Če boste dovolj blizu odra, pa se naučite še ABBA gibov in morda ujamete tudi kak ABBA bankovec.

Zasedba ABBA Mia so: Eva Pirnovar (Agnetha), Manca Dremel (Frida), Andrej Pogorelec (Björn), Andrej Lobanov (Benny); spremljevalna zasedba: Dario Plesničar (bobni), Ištvan Pajor (bas kitara), Irena Lombar (spremljevalni vokal).

V Kulturnem centru Kočevje bodo ABBA MIA na glasbenem večeru nastopili v četrtek, 13. aprila 2023, ob 20.00 uri. Vabljeni!

Vstopnice so na voljo na blagajni KCK in preko spleta na OLAII: https://olaii.com/event/2748/abba-mia-glasbeni-vecer

Cena vstopnice: 15 EUR v predprodaji, 20 EUR na dan koncerta