Glasba

Balladero, klubski večer

Balladero je umetniško ime Dominika Bagole, vodilnega domačega klavirskega kantavtorja, ki z unikatnim avtorskim slogom že desetletje uspešno združuje navdušujoči klavirski indie-pop, udarne rokovske rife in prefinjene klavirske balade, njegove skladbe pa odlikujejo tudi odlična osebno-izpovedna in družbeno-kritična besedila.

Na klubskem večeru v KCK bo predstavil svoj novi album Neon Srce, na katerem je prekaljeni glasbenik moči združil s številnimi producenti, težko pričakovani album pa so na radijskih postajah napovedali singli Drugačen svet, Najina, Potujem, Marelice in Toplo.

Na klubskem večeru bodo nastopili: Dominik Bagola – Balladero: klavir, klaviature, glas; Martin Lunder, kitara; Boštjan Gradišek, bobni; Jernej Kržič, bas kitara; Amadej Herzog, harmonika 

Vabljeni na nepozaben klubski večer s klavirskim kantavtorjem Balladero, ki bo v KCK potekal v petek, 24. marca, od 20.00 ure dalje.

Vstopnice so v predprodaji na voljo na blagajni KCK in preko spleta na olaii.com:  https://olaii.com/event/2599/balladero-klubski-vecer

Cena vstopnice v predprodaji: 13 EUR

Cena vstopnice na dan dogodka: 18 EUR

 

Časovnica: vrata ob 20h, koncert ob 21h, konec ob 23h

Balladero kck koncert2