Glasba

BATISTA CADILLAC, koncert

Letošnji festival »Žive ulice« bo odprl koncert skupine Batista Cadillac!


Čvrsto gruvajoče jedro danes šestčlanske zasedbe Batista Cadillac že od malih nog predstavljata vokalist Urban Lutman in kitarist Matija Koritnik, ki sta se med drugim kalila tudi v šovu Slovenija ima talent. Njun preplet soula, funka, rocka in bluesa je kot svež veter ustvaril prepih na domači glasbeni sceni, njihove skladbe kot so “Pust me do besede”, “Magnolije” in “Generacija neba” pa so vse hitro osvojile radijske lestvice.

V leto 2022 so Batista Cadilac vstopili s prenovljeno zasedbo in udarnim hitičem “Mim pravil”, s katerim so nastopili tudi na EMI. V lanskem letu so izdali tudi svoj prvenec.

Vabljeni na brezplačen koncert Batista Cadillac, v petek, 19. maja, ob 20.00 uri, ki bo v sklopu festivala Žive ulice potekal na Velikem odru v Kočevju.

Za večerni koncert se boste lahko ogreli že ob 12.00 uri, ko bo v aleji Gaja potekala četvorka dijakov Gimnazije in srednje šole Kočevje.

Del koncertnega dogajanja bo tudi letos pestra kulinarična ponudba, ki bo na prizorišču na voljo od 18.00 ure. Z nami bodo sodelovali ponudniki:

Big Bear Burger
Gverila food
Mestna Kavarna Kočevje
Pivovarna MATT
BREWWOOD pivovarna
Brundo Box
Sašine butične sladice