Gledališče

Da ne boš sama

  • Gledališka predstava

Vabimo vas na izvrstno gledališko predstavo DA NE BOŠ SAMA, ki jo bo v KCK izvedla gledališka skupina KUD JAZBEC IN PARTNERJI.

 

Po nekaj sezonskem (ne ravno prostovoljnem) premoru vas v prešerno vročičnem pričakovanju polnih dvoran ponovno vabimo na novo gledališko predstavo domače kočevske odrasle ljubiteljske gledališke skupine KUD Jazbec in partnerji.


Če sta bili naši predhodni predstavi deloma oziroma v celoti avtorski, smo tokrat zagrizli v pravo pravcato dramsko besedilo mlade in uveljavljene avstrijsko-hrvaško-bosanske dramatičarke Selme Parisi z izvirnim naslovom Da ne budeš sama.


Sodobna drama Da ne boš sama je del trilogije, v kateri se je avtorica posvečala medčloveškim odnosom v bližnji prihodnosti, v tem primeru mame in hčerke, in se dotika številnih tem, kot so starost, osamljenost vs. samost, ljubezen vs. pozaba ...

 

Brezplačne vstopnice bodo na voljo od torka, 24. 5. 2022 na blagajni KCK!

Tokrat pa bodo še posebno veseli vseh vaših prostovoljnih prispevkov, saj bodo vsa zbrana sredstva namenili kočevskim gasilcem in se jim na ta način vsaj malo zahvalili za njihovo požrtvovalno delo.

 

INSTAGRAM MAIN FEED 8 6 2022