Glasba

EMKEJ in MUZIČARI + FREEKIND

Emkej je eden najbolj prepoznavnih slovenskih reperjev, ki navdušuje z zmagovalnim receptom – besedila, s katerimi se lahko poistovetimo, prepričljiv vokal, simpatična štajerščina, ter kanček drznega humorja.

Emkejevo prvo resnejše glasbeno udejstvovanje z ekipo Tekochee Kru se je pričelo pred dobrim desetletjem, ko so izdali album Adijo stari, kaki scenarij, kjer je hudomušne nasmehe publike izvabljal s komadom Veronika. Kilometrino na odrih je kasneje nabiral s solo koncerti in kot del kolektiva Velebor, ustanovil pa je tudi založbo Wudisban.

Na odru KCK se bo EMKEJ predstavil skupaj z zasedbo MUZIČARI. Z nami bodo v postavi:

Marko Kocjan – Emkej, vokal

Karlo Petrovič, bobni

Goran Sarjaš, bas

Vid Turica, kitara

Sara Ester Gredelj, klaviature

Pred njegovim nastopom nas bosta ogreli freekind.

freekind. pišeta novo poglavje regionalnega neo-soula, ki opazno štrli iz povprečja in poslušalci zlahka zastrižejo z ušesi. Zasedbo v mednarodni sestavi hrvaške pianistke in vokalistke Sara Ester Gerdelj in slovenske bobnarke Nina Korošak Serčič vodi kreativna filozofija, bodi svoboden, bodi prijazen. Njuna tehtna besedila z močnimi sporočili zaživijo na krilih ritmov in melodij soula, R&B-ja in jazza.

Dvojco freekind. navdihuje glasba idolov, kot so Noname, D’Angelo in Common.

https://youtu.be/amR4KT-PzQc

 

Ne pozabi - 30. septembra se vidimo v KCK!

 

Vstopnice so že na voljo v predprodaji na blagajni KCK in preko spleta na olaii.com: https://olaii.com/event/2029/emkej-in-muzicari-freekind

Cena vstopnice je 20 EUR.

Časovnica koncerta:
Vrata se odprejo ob 21.00 h.
Koncert se prične ob 22.00 h.
Po 23.00 h vstop v KCK ne bo več možen, tudi za tiste, ki so že kupili vstopnico, zato poskrbi, da prideš dovolj zgodaj in ujameš cel koncert!

freekind. KCK Kocevje
Emkej KCK Kocevje