Gledališče

Erotika po Emeršiču

  • Monokomedija

Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami vam bo pomagal in jih delil z vami! Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani … in mnogo, mnogo več!

Skupaj z vami bo Bojan zakuhal najmočnejši afrodizijak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo.

O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj so moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu! Razkril vam bo, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre! Bojan pove naglas VSE, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj ...

Komedija o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes!

Dovolj je tabujev! Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane.

 

Besedilo: Bojan Emeršič in Jure Karas
Režija: Jure Karas
Igra in kuha: Bojan Emeršič
Scenografija: Darjan Mihajlović Cerar
Glasbena oprema: Fedja Juvan
Oblikovanje luči: David Andrej Francky

Predstava traja 1 uro in 20 minut in nima odmora.


Cena vstopnice v predprodaji: 20 €
Cena vstopnice na dan dogodka: 22 € 

Vstopnice so v prodaji na blagajni KCK ali preko spleta olaii.com. 

JM20 169 8288
JM20 174 8319