Glasba

EVA BOTO, koncert

EVA BOTO je slovenska glasbenica, ki je z glasbenim ustvarjanjem pričela že pri 10-ih letih, širša slovenska javnost pa jo je spoznala leta 2012, ko je zmagala v oddaji Misija Evrovizija in pri 16-ih s pesmijo Verjamem postala najmlajša slovenska predstavnica na največjem evropskem glasbenem festivalu, Pesmi Evrovizije.


V svoji karieri je nanizala številne uspehe in nastope na prepoznavnih festivalih doma (Melodije morja in sonca, Slovenska popevka) in v tujini, ter sodelovala s prepoznavnimi domačimi glasbeniki (Jan Plestenjak, Žan Serčič). V letu 2019 je nastopala tudi v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer je bila izglasovana kot zmagovalka, ter izdala svoj prvenec Ko najdeš sebe.


Vabljeni na brezplačen koncert EVE BOTO, ki se bo na velikem odru v Kočevju v sklopu festivala ŽIVE ULICE odvil v petek, 26. maja ob 20.00 uri!


Koncertno dogajanje bo tudi letos spremljala bogata kulinarična ponudnikov, ki bo na prizorišču na voljo od 18.00 ure. Predstavili se bodo: Big Bear Burger, Gverila food, Mestna Kavarna Kočevje, Pivovarna MATT, BREWWOOD pivovarna, Brundo Box in Sašine butične sladice.

EvaBoto kocevje ziveulice2