Kino

Fenomen ozdravitve - Dejavnosti Kroga prijateljev Bruna Gröninga po vsem svetu

  • dokumentarni film v treh delih
  • 4h 52min

Društvo krog za naravno življenjsko pomoč e.V in Krog prijateljev Bruna Gröninga vabita na ogled projekcije dokumentarnega filma Fenomen Bruno Gröning in Fenomen ozdravitve. 

Ozdravitve se dogajajo še naprej

Bruno Gröning je bil zaradi  nenavadnih ozdravitev v 50. letih  prejšnjega stoletja tema razprav po  vsem svetu. Ko je leta 1959 umrl,  so mnogi mislili, da je fenomen  končan. Vendar ravno nasprotno:  po zaslugi učenja Bruna Gröninga  ljudje na vseh celinah še naprej prejemajo pomoči in ozdravitve.

Na tisoče lokalnih skupin

Leta 1979 je Grete Häusler  ustanovila Krog prijateljev Bruna  Gröninga. Iz peščice prijateljev na  začetku se je Krog prijateljev Bruna  Gröninga razvil v eno največjih  svetovnih združenj za pomoči in  ozdravitve po duhovni poti. V njem  danes neutrudno, prostovoljno  pomaga več kot 13.000 prijateljev.

Predavanja po vsem svetu

Zdravniki Medicinsko-znanstvene  strokovne skupine v Krogu  prijateljev Bruna Gröninga (MWF) predavajo po vsem svetu, tudi na  povabilo uglednih univerz. 

DOKUMENTARNI FILM FENOMEN OZDRAVITVE  – dejavnosti Kroga prijateljev  Bruna Gröninga po vsem svetu – na impresiven način prikazuje  dogajanje po letu 1959. Gledalci  izvedo, kako se je delo Bruna  Gröninga razvijalo po njegovi smrti  in v kolikšni meri se pomoči in  ozdravitve po duhovni poti  dogajajo tudi danes, ne glede na  religijo, barvo kože in kulturo.  Napeti intervjuji, strokovne izjave  zdravnikov in osebne izpovedi  prijateljev Bruna Gröninga iz  številnih držav izražajo široko  podobo velikega Kroga prijateljev.

Fenomen ozdravitve v 3 delih  (98 / 92 / 102 / skupaj 292 minut).

Vstopnine ni, prostovoljni prispevki  so zaželeni.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.bruno-groening.org/sl ali v letaku.