Kino

Furiosa: Del sage Pobesneli Max

Furiosa: A Mad Max Saga

  • akcijska pustolovščina
  • George Miller
  • ZDA
  • 2024
  • 2h 28min

Mojstrovina z oskarjem nagrajenega Georga Millerja!

Kultni režiser George Miller nas bo popeljal nazaj v svet norije na kolesih, poln neverjetnih kaskaderskih prizorov in postapokaliptične drame. V tej naustrašni adrenalinski pustolovščini Anya Taylor-Joy oživi mlado Furioso, ki se pogumno sooča s krutimi izzivi opustošenega sveta, v katerem glavno vlogo zatrašujočega zlobneža prevzame Chris Hemsworth. Ta predzgodba slavne franšize “Pobesneli Max” prinaša vpogled v začetek življenja te neustrašne junakinje in bojevnice in razkriva, kako je uspela preživeti v svetu, kjer sta nasilje in moč edina zakona.

Vrnitev preverjene ekipe, ki je stala za uspešnico “Pobesneli Max: Cesta besa”, med katerimi sta tudi oskarjevka Margaret Sixel in skladatelj Junkie XL, zagotavlja, da lahko pričakujemo pravo filmsko poslastico.

Z impresivnim vizualnim slogom, ki je postal zaščitni znak franšize, “Furiosa” postavlja nov standard v žanru akcijskih filmov.

Film je poln dih jemajočih akcijskih prizorov, obenem pa razkriva čustveno jedro svojih likov, zaradi česar je “Furiosa” edinstvena zgodba upora proti zatiranju. Gledalci tako ne bodo spremljali le Furiosine poti skozi kruto okolje, ampak tudi njen osebni notranji boj iskanja lastne identitete in občutka pripadnosti, od njene ugrabitve do boja za svobodo in pravico.

Furiosa B
Furiosa C
Furiosa D
Furiosa A