Glasba

Hauptman, klubski večer

Žan Hauptman je diplomirani jazzovski vokalist in samouk na klavirju, avtor glasbe in besedil. Njegov prvi album Finished, not perfect je mozaik različnih glasbenih vplivov, kjer se pretekajo groove, jazzovske harmonije in elementi soulovske glasbe. Avtor nam sporoča, naj sprejmemo svojo nepopolnost in negujemo svojo ustvarjalnost: »Ko meniš, da si dosegel popolnost, se tvoj razvoj ustavi.«

S svojim prvim singlom v slovenščini Sledim se je prestavil na zadnji EMI, letos aprila pa je izdal že svoj drugi album, na katerem je nakazal novo zvočno podobo. Poleg Hauptmana je za novo preobleko odgovoren producent in pianist Erik Asatrian. Kot gosti se na albumu pojavijo kitarist Primož Hudoklin, vokalistka Iza Leskovšek in saksofonist Joander Cruz.

Poleg lastnega glasbenega projekta Žan bodisi kot avtor ali kot klaviaturist sodeluje z drugimi slovenskimi glasbeniki, kot so Emkej, Blaž Mencinger, Leopold I., Amaya in drugi.

Vabljeni na koncert HAUPTMAN-a, ki bo v KCK v soboto, 30. 3. 2024, priredil nepozaben klubski večer za glasbene sladokusce.

 

Vstopnice so na voljo na blagajni KCK in preko spleta na: https://olaii.com/event/3373/zan-hauptman-z-bandom

Cena vstopnice v predprodaji: 12 EUR

Cena vstopnice na dan dogodka: 15 EUR

Že kupljene vstopnice za koncert, ki je bil napovedan za 23. 9. 2023 veljajo za koncert v tem terminu. 

Hauptman pokoncna