Glasba

HELLCATS + Korozija, koncert

Slovenska heavy-metal skupina HELLCATS je svoj prvi nastop pred publiko izvedla v letu 2006, po številnih uspešnih koncertih doma in v tujini pa bodo v petek, 14. oktobra, nastopile tudi v Kulturnem centru Kočevje.

Skupino HELLCATS sta ustanovili sestri Saša in Sonja Zagorc, ki se z glasbo ukvarjata že od otroštva, in sta temeljni članici zasedbe. V letu 2013 so HELLCATS izdale svoj prvenec Divja pot, na katerem se nahaja njihova »himna« Mačke pekla, ki prepriča z udarnostjo, za nekaj komadov pa so posnele tudi spote. Skupino na poti ustvarjanja in koncertiranja vodi vztrajnost ter močna želja po ustvarjanju, zato z vso vnemo že delajo na drugem albumu.

Hellcats so:

Sara Levič - vokal

Saša Zagorc - bas kitara, spremljevalni vokal

Sonja Zagorc - bobni, spremljevalni vokal

Mia Marinič – kitara

Na koncertu bodo kot predskupina nastopili tudi Korozija. Skupina Korozija prihaja iz Ribnice in preigrava slovenske in jugo pop-rock komade, v njihovem repertoarju pa lahko slišite najbolj znane hite Bajage, Prljavega kazališta, Crvene jabuke, Parnega valjka, Guns n' Roses in številne druge.

 

Vstopnice v predprodaji po ceni 15 EUR so na voljo na blagajni KCK in preko spleta na olaii.com: https://olaii.com/event/2065/hellcats-korozija.

Na dan dogodka bo cena vstopnice 18 EUR.

 

Vabljeni!

korozija kck
Hellcats kck