Glasba

Josipa Lisac z bendom, klubski večer

Josipa Lisac sodi med največje hrvaške glasbenice, ki ima osupljiv in značilno prepoznaven glas. Edinstveno prepoznavni značilnosti te enkratne umetnosti sta prefinjen občutek za odrski nastop in svojevrsten glasbeni slog.

Josipa Lisac je v svoji karieri osvojila številne nagrade in nastopala s svetovno znanimi velikani jazza, sodelovala pa je tudi v filmih ter gledaliških predstavah v Sloveniji in na Hrvaškem.

Josipa je svoj slog začela oblikovati v šestdesetih letih minulega stoletja z rock skupinama O'Hara in Zlatni akordi, odločilno pa je nanj vplivalo poznanstvo s priznanim rock'n'roll pevcem in skladateljem Karlom Metikošem. Njun prvi album Dnevnik jedne ljubavi (Dnevnik neke ljubezni) velja za kultnega in enega od glasbenih vrhuncev nekdanje Jugoslavije.

Po sedmih letih se Josipa Lisac ponovno vrača v Kulturni center Kočevje, kjer bo skupaj s spremljevalno skupino na glasbenem večeru, v petek, 20. oktobra 2023, od 20.00 ure dalje, občinstvo popeljala skozi izbor najlepših pesmi svoje plodne kariere.

** Že kupljene vstopnice za koncert Josipe Lisac, ki bi moral biti izveden 21. aprila, veljajo za ta koncert!


Vstopnice so na voljo na blagajni KCK in preko spleta na OLAII.com: https://olaii.com/event/3068/josipa-lisac-z-bendom

Cena vstopnice: 25 EUR v predprodaji, 30 EUR na dan dogodka, 20 EUR študentske vstopnice.

Na koncertu bo prosta izbira sedežev - tribuna in v parterju mizice s stoli, zato vam svetujemo, da pridete prej in si zagotovite svoje mesto.

Časovnica:

20:00 - vrata

20:30 - koncert