Glasba

KOALA VOICE + 2B, koncert

KOALA VOICE je slovenski četverec, ki je s svojo neobremenjenostjo, razbijaško indie punk prezenco, polno nalezljivih melodij in zasoljenih kitarskih riffov, hitro prirastel k srcu množicam tako doma kot po Evropi.

Z miksom indie rocka, popa, stonerja, rocka, countryja in diska njihove pesmi odražajo obdobje, napolnjeno z iskanjem odgovorov na večna vprašanja o ljubezni, prijateljstvu in »srcozlomu« … Na koncertu v Kočevju, ki bo ravno prav divji, uigran in iskren, boste lahko slišali zimzelene komade kot so: Go Disco, Go, Ker tu je vse tako lepo, Vede Premikanja, Sierra, Spaghettification …

Koala Voice so Manca Trampuš, Domen Don Holc, Tilen Prašnikar in Miha Prašnikar.

Pred njimi bosta oder ogrevala 2B - bratski dvojec, Gašper in Primož Mihelič, ki ustvarjata mešanico elektro popa, s primesmi indie elektronike in deep housa, sestavljeno v električno-organski slog. Njuna glasba poslušalce odpelje v svet, kjer lahko sprostijo svoj um in telo, in jih hkrati inspirira, da se ne ustavijo pri sanjanju, ampak svoje sanje in cilje uresničijo.

Njune pesmi se redno vrtijo na nacionalnih radijskih postajah, njun dom je oder, glasba pa trans in to kar ju drži in nosi naprej. V Sloveniji sta nastopila že na številnih prizoriščih, njuna energična izvedba in avtentičen stil pa publiki vedno ponudi nekaj svežega in novega.

Vabljeni na koncert skupine KOALA VOICE in dua 2B, ki se bo v sklopu festivala ŽIVE ULICE v Kočevju, odvil na velikem odru, v petek, 7. julija, od 20.00 ure dalje. Pridi – vstopnine ni!

Koncertno dogajanje festivala Žive ulice bo tudi letos spremljala kulinarična tržnica, ki bo na prizorišču na voljo od 18.00 ure. Predstavili se bodo: Big Bear Burger, Gverila food, Mestna Kavarna Kočevje, Pivovarna MATT, BREWWOOD pivovarna, Brundo Box in Sašine butične sladice.

koalavoice kocevje ziveulice2
2B kocevje ziveulice