Kino

Križarjenje skozi džunglo

Jungle Cruise

  • akcijska pustolovska komedija
  • Jaume Collet-Serra
  • ZDA
  • 2021
  • 2h 7min

Pridruži se priljubljenima Dwaynu Johnsonu in Emily Blunt na avanturi življenja v Disneyjevi pustolovščini “Križarjenje skozi džunglo”, vznemirljivi vožnji po Amazonki s pametnim skiperjem Frankom Wolffom in neustrašno raziskovalko dr. Lily Houghton. Lily pripotuje iz Londona v džunglo Amazonije in najame Frankove vprašljive usluge, ker nudi vodenje po reki La Quila v svojem razmajanem ampak simpatičnem čolnu. Lily je odločena, da bo odkrila starodavno drevo, ki ima neverjetne zdravilne sposobnosti – ima moč spremeniti prihodnost medicine.

Čeprav se na to epsko popotovanje odpravita skupaj, ta neverjetni dvojec naleti na nešteto nevarnosti in nadnaravnih sil, ki se skrivajo v varljivi lepoti bujnega deževnega gozda. Ko se razkrivajo skrivnosti skrivnostnega zdravilnega drevesa, se povečuje tudi nevarnost za Lily in Franka in tako njuna usoda in usoda celotnega človeštva obvisi na nitki. 

Jaume Collet-Serra režira film, v katerem igrajo Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez in Jack Whitehall, z Jessejem Plemonsom in Paulom Giamattijem. John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia in Beau Flynn so producenti. Medtem, ko sta Scott Sheldon in Doug Merrifield izvršna producenta. Zgodbo so napisali Glenn Ficarra, John Requa in Michael Green, scenarij pa Glenn Ficarra in John Requa.

KrizarjenjeSkoziDzunglo B
KrizarjenjeSkoziDzunglo A