Glasba

Lara Jankovič & Radio Mondo

  • Večer šansonov in koncert za dva
  • 1h 45min

Lara Jankovič je vrhunska slovenska igralka, ki jo lahko spremljamo tako na odrskih deskah kot na malih ekranih. S svojim razkošnim talentom pa nas razveseljuje tudi kadar stopi za pevski mikrofon in nas s svojo čutno, pa hkrati divjo interpretacijo odpelje v njen čarni svet.

 

Matej Mijatović je pisatelj, glasbenik, radijec in gledališčnik. Njegove zgodbe najdete v erotičnem romanu Festival, v pesmih njegove skupine Radio Mondo ali na gledaliških deskah kjer trenutno igra njegova monokomedija Zapornik št.3.2.3. z Domnom Valičem.

 

Radio Mondo je jazz z nasmehom, je swing po naše, je pop s standardnim korakom, je folk z navihanostjo in šanson, ki je včasih tudi malo kabaret. Skupino sestavljajo vrhunski glasbeniki, ki s svojimi glasbenimi domislicami vedno znova očarajo občinstvo. Edini prvotni član zasedbe je Matej Mijatović, ki je tudi večinski avtor glasbe in besedil.

 

Svoj glasbeni prvenec so poimenovali "Zgodbe za dva", v njem pa se čudovito prepletata glasba in poezija, ki bi lahko stala tudi sama zase. Vsak njihov koncert je posebno doživetje in nič hudega, če ste na katerem že bili, naslednji bo gotovo povsem drugačen. Samo ena stvar je vedno ista: vrhunska glasba, prepletena z zabavnimi anekdotami, ki jih riše življenje.

 

Koncert bo v okviru glasbenega abonmaja in za izven. Vljudno vabljeni v KCK v petek, 21. 2. 2020, ob 20.00.

 

Cena vstopnice: 10 €

Vstopnice so v prodaji na blagajni KCK in na mojekarte.si.