Gledališče

Moj živòt je ROKentROL

  • Satirični rock kabaret – glasbena komedija

Moj živòt je ROKentROL je svež, aktualen gledališki dogodek, ki govori o življenjski metamorfozi rock generacije. Zgodba je neobičajen premislek, obračun in povzetek slehernika pred vstopom v »zrelo« življenjsko obdobje; ob tem pa družbi, svetu in predvsem sebi, s pomočjo humorja, komike in samoironije, drži neizprosno zrcalo realnosti.

V uprizoritvi se Gojmir Lešnjak prelevi v rock pevca Gojca in se sprehodi skozi trinajst avtorskih songov. Vtis rock koncerta vedno znova zmotijo različni vsiljivci: hišnik, novinar, akviziter, poslovnež … (odrsko jih upodobi Jaša Jamnik), ki se zapletejo v najrazličnejše nesporazume in konflikte z vsemi nastopajočimi.
Vse skladbe, ki izvirajo s pestre palete rock glasbe, blues, country, pop, reggae, swing, rap, funk … v živo izvaja glasbena skupina preverjenih glasbenikov VIS d'Dohtars, ki jo sestavljajo: kitarski virtuoz Robert Pikl, izjemni Jože Hauko na basu, udarni Peter Ogrinc na bobnih ter briljantni klaviaturist in glasbeni vodja Miran Juvan.

Glasbeno scenski dogodek Moj živòt je ROKentROL priporočamo privržencem rock glasbe od starosti S do XXL in vsem ljubiteljem neizprosnega humorja - ljudem, ki razmišljajo po svoje.

Avtorja in režiserja: Gojmir Lešnjak Gojc, Jaša Jamnik
Avtor songov: Gojmir Lešnjak Gojc
Glasbeno vodstvo: Miran Juvan
Igrata: Gojmir Lešnjak Gojc, Jaša Jamnik
VIS d’Dohtars: Robert Pikl (kitara), Jože Hauko (bas), Peter Ogrinc (bobni), Miran Juvan (klaviature)
Produkcija: Smejmo se

Cena vstopnice: 23 €

Vstopnice so v prodaji na blagajni KCK in na olaii.com.