Kino

Moja obilna grška poroka 3

My Big Fat Greek Wedding 3

  • romantična komedija, drama
  • Nia Vardalos
  • ZDA
  • 2023
  • 1h 31min

Ena najbolj znanih grških družin Portokalosovi se vrača! Septembra prihaja v Cineplexx tretje nadaljevanje komične uspešnice o ljubezenskih prigodah grške družine, ki pa se tokrat vrača s povsem novo dogodivščino.

Igralka Nia Vardalos, ki je za vse tri dele napisala scenarij, je tokrat sedla tudi na režiserski stolček. Producenti filma so Rita WilsonTom Hanks in Gary Goetzman, v glavnih vlogah pa poleg Nie Vardalos zaigrajo še John CorbettElena KampourisGia CaridesJoey FatoneLouis MandylorLainie Kazan in Andrea Martin.


Grška družina Portokalosovi se bo odpravila na družinsko srečanje v Grčijo, pri tem pa doživljala prisrčno in izjemno zabavno popotovanje, polno ljubezni in preobratov.

OZADJE:
V prvem delu komedije iz leta 2002 spoznamo svojeglavo Toulo (Nia Vardalos), ki se zagleda v postavnega neznanca Iana (John Corbett), s katerim prične hoditi na zmenke, se kmalu poročita in se trudita povezati svoji družini. V drugem delu (2016) pa se zakonca srečujeta s težavami z odraščajočo najstniško hčerko, pa tudi z iskrico v zakonu, velika družina pa se pripravlja na še obilnejšo grško poroko.

MojaObilnaGrskaPoroka3 A
MojaObilnaGrskaPoroka3 C
MojaObilnaGrskaPoroka3 D
MojaObilnaGrskaPoroka3 B