Kino

Neznosno Breme Ogromnega Talenta

The Unbearable Weight of Massive Talen

  • akcijska komedija
  • Tom Gormican
  • ZDA
  • 2022
  • 1h 45min

Igralec Nicolas Cage nejevoljno sprejme ponudbo za milijon ameriških dolarjev, po kateri se mora udeležiti rojstnega dne svojega super oboževalca, ki je med drugim tudi miljarder. Ko zaradi spleta okoliščin stvari postanejo izjemno divje je Nic prisiljen postati različica nekaterih svojih najbolj ikoničnih likov, da bi svojo ženo in hčer izvlekel izpod rok oboževalca, za katerega se izkaže, da je zloglasni šef narko kartela.

Nicolas Cage je Nic Cage v filmu o Nicolasu Cageu, ki ga je med drugimi produciral Nicolas Cage.

»Neznosno breme ogromnega talenta« je nova akcijska črna komedija režiserja Toma Gormicana, v kateri glavno vlogo odigra Nicolas Cage kot fiktivna verzija samega sebe, poleg njega pa se v filmu pojavijo tudi Pedro Pascal, Sharon Horgan, Neil Patrick Harris, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio in Tiffany Haddish.

O Zgodbi: Igralec Nicolas Cage nejevoljno sprejme ponudbo za milijon ameriških dolarjev, po kateri se mora udeležiti rojstnega dne svojega super oboževalca, ki je med drugim tudi miljarder. Ko zaradi spleta okoliščin stvari postanejo izjemno divje, je Nic prisiljen postati različica nekaterih svojih najbolj ikoničnih in priljubljenih likov, da bi svojo ženo in hčer izvlekel izpod rok oboževalca, za katerega se izkaže, da je zloglasni šef narko kartela.

NeznosnoBreme A
NeznosnoBreme B