Glasba

NIET, Big Addiction, Sebatage, koncert

Niet

Legendarna slovenska punk skupina Niet je bila ustanovljena konec leta 1983. Skupina se je na sceni hitro uveljavila s hitrimi in melodičnimi skladbami, mračnimi osebno-izpovednimi besedili glavnega avtorja Igorja Dernovška in karizmatičnim frontmanom Primožem Habičem. V prvem obdobju svojega delovanja je skupina Niet do leta 1986 ustvarila številne uspešnice, med drugim Depresijo, Ritem človeštva, svoj največji hit Lep dan za smrt, Vijolice, Februar….

Od leta 2008 dalje skupina z občasnimi premori ponovno redno zaseda slovenske odre, v letošnjem letu pa so posneli pet skladb, med katerimi je tudi nova verzija skladbe Ruski vohun z novim pevcem Borutom Maroltom.

Big Addiction

Velenjska zasedba Big Addiction na slovenski glasbeni sceni obstaja že desetletje in pol, v tem času pa so poleg ustvarjanja avtorske glasbe nanizali tudi številna sodelovanja s priznanimi slovenskimi glasbeniki. Vedno aktivni trenutno delajo na materialu za nov album.

Sebatage

Ni potrebe, da bi ga domačemu občinstvu posebej predstavljali, saj gre za Sebata, sedaj že pravega veterana kočevske glasbene scene. Tokrat – akustično! In to že (skoraj) tradicionalno z Nieti.

Cena vstopnice v predprodaji: 16 EUR

Cena vstopnice za študente: 14 EUR

Cena vstopnice na dan koncerta: 20 EUR

 

Vstopnice so v prodaji na blagajni KCK in na olaii.com.

Časovnica koncerta:
21.00 – vrata
21.30 – Sebatage
22.15 – Big Addiction
23.15 – Niet

Niet kocevje Tina Rus
sebatage kck
big addiction kck