Kino

Nihče

Nobody

  • akcijska kriminalka
  • Ilya Naishuller
  • ZDA
  • 2021
  • 1h 32min

Včasih je moški, ki ga ne opazite, najbolj nevaren od vseh. V kinematografe prihaja akcijska kriminalka z naslovom Nihče, v kateri bomo v vlogi podcenjenega in spregledanega očeta in moža, ki se nikoli ni upiral, spoznali dobitnika emmyja Boba Odenkirka.

Film je režiral priznani filmski ustvarjalec Ilya Naishuller (Hardcore Henry), po scenariju Dereka Kolstada (idejni ustvarjalec zgodb o Johnu Wicku). Ob Odenkirku zaigrata še legendarni dobitnik emmyja Christopher Lloyd in glasbenik RZA. Film sta med drugim producirala Kelly McCormick in David Leitch, med izvršnimi producenti pa je igralec Tobey Maguire.

Ko nekega večera v njegov dom vdreta tatova, Hutch Mansell (Bob Odenkirk) noče braniti sebe ali svoje družine, saj tako upa, da bo tako preprečil resno nasilje. Njegov najstniški sin Blake (Gage Munroe) je nad njim razočaran, njegova žena Becca (Connie Nielsen) pa se od njega umakne še dlje.

Posledice incidenta se ujemajo s Hutchevim dolgotrajnim besom, ki je sprožil instinkte in ga pognal na brutalno pot, ki bo razkrila temne skrivnosti in smrtonosne veščine. Med pestmi, streljanjem in cvilečimi pnevmatiki bo moral Hutch rešiti svojo družino pred nevarnim nasprotnikom (znani ruski igralec Aleksey Serebryakov), ter si zagotoviti, da ga nikoli več ne bodo podcenjevali kot nikogar.

Igrajo: Bob Odenkirk, Connie Nielsen, RZA, Aleksey Serebryakov, Christopher Lloyd

Priporočena starost: 15+ (krvavo nasilje, grafični prikazi poškodb)

Nihce Oborozeni mozakarji
Nihce V metroju