Kino

Obvešcevalec

The Informer

  • akcijska kriminalka
  • Andrea Di Stefano
  • ZDA
  • 2019
  • 1h 53min

Producenti filmov Mesto, Sicario in John Wick predstavlajjo kriminalno dramo, kjer v glavnih vlogah nastopajo Joel Kinnaman, Common, Clive Owen in Rosamund Pike. Nekdanjemu posebnemu agentu Petu Koslowu se svet obrne na glave, ko pristane v zaporu in s tem reši svojo ženo. V zameno za sodelovanje z FBI se mu ponudi priložnost za predčasno izpustitev. Infiltrira se v najmočnejši krog trgovcev z drogami v New Yorku in po spodleteli dostavi zdravil se mora soočiti z najtežjo nalogo v svojem življenju - infiltrirati se mora v zloglasen zapor. Eno priložnost ima in samo tri sekunde, da reši svojo glavo. Bo dovolj?

Ko se bivši agent specialne enote Peter Koslow zaradi reševanja svoje žene znajde v zaporu, se mu svet postavi na glavo. Vendar pa kmalu dobi priložnost za oprostitev pod pogojem, da postane obveščevalec za FBI ter, da se infiltrira v krog največjega preprodajalca droge v New Yorku.

Ko se izjalovi velika predaja droge se Peter znajde pred najtežjo nalogo v svojem življenju – infiltrirati se mora nazaj v zloglasen in najbolj nevaren zapor v državi, imel pa bo samo eno priložnost in zgolj tri sekunde, da reši svojo glavo. Bodo te tri sekunde dovolj?

Informer B
Informer A