Gledališče

Pandemenca - ODPOVEDANO

  • "avtorska" komedija

OBVESTILO: Predstava Pandemenca je odpovedana! Kupnino za kupljene vstopnice lahko prevzemite na mestu nakupa, najkasneje do 30. junija 2024. Hvala za razumevanje!

Boris Kobal in Boris Devetak, zabavni dvojec iz časov priljubljene oddaje TV Poper, predstavljata svojo svežo predstavo: "avtorsko" komedijo za stare in mlade. 

Ne zamudite doze smeha z mojstroma satire. 

Humoristična gledališka predstava nosi pomenljiv naslov: Pandemenca. Devetaku in Kobalu sta namreč v zadnjih časih nagajali bodisi pandemija kot demenca... in tako se je zgodila Pandemenca.

Sprehod po preteklosti, sedanjosti in prihodnosti z novimi in starimi liki, ter čisto novimi skeči, župnik Senica pa bo nagovoril svoje »faraone« s pridigo o golobu.

"Satirični niz skečev Borisa Devetaka in Borisa Kobala je nasmejal tudi koprsko občinstvo!
Z ne malo samoironije se predstava dotakne tudi plagiatne afere, ki je splošna pandemenca še ni povsem izbrisala, za humorista in občinstvo pa je očitno katarzična."
Primorske novice, april 2023


Igralec, režiser in komik Boris Kobal se po daljšem časovnem obdobju postavlja na noge. Sprva ga je iz "luknje" izbezal komik in režiser Tin Vodopivec, ki ga je povabil v film Nekaj sladkega. Boris je s svojim sicer kratkim vložkom v filmu gledalce nasmejal do solz. Morda je bil prav to zgovoren znak, da "še ni za odpis" in povod za svežo gledališko, povsem avtorsko predstavo.

 

Igrata: Boris Kobal in Boris Devetak
Produkcija: KUD Pod topoli

 

Cena vstopnice za dijake, študente, upokojence, invalide: 13 €

 

Vstopnice so na voljo na blagajni KCK in na olaii.com.

Matej Pusnik 9775
Matej Pusnik 9792
Matej Pusnik 9828