Kino

Peter Zajec: Skok v pustolovščino

Peter Rabbit 2: The Runaway

  • družinska pustolovščina
  • Will Gluck
  • ZDA
  • 2021
  • 1h 25min
  • sinhronizirano

Razposajeni, nepremišljeni, včasih prav navihani, ampak tudi prikupno poredni Peter Zajec, priljubljeni zajček v modrem suknjiču, se poleti vrača na velika platna in to v velikem slogu. Z nekaj starimi in dobro znanimi ukanami nam bo postregel s povsem novimi vragolijami, zaradi katerih se nam bo še bolj prikupil. 

Kar nekaj časa je že minilo, odkar sta Peter Zajec in Tomaž Gregor vsaj na prvi pogled zakopala bojno sekiro. Betka, Tomaž in zajčki so si ustvarili nekakšno družinico, ampak kljub vsemu trudu se Peter nekako ne more otresti nagajivega slovesa. Na lovu za pustolovščinami zunaj varnega vrta Peter odkrije povsem nov svet, ki ceni njegovo navihanost. Toda ko bo njegova družina tvegala vse, da bi ga našla, se bo moral Peter odločiti, kakšen zajček želi biti.

Peter Zajec (v izvirniku Peter Rabbit) bo na velika platna priskakljal naravnost iz zelo priljubljene istoimenske serije knjig angleške pisateljice Beatrix Potter, ki se ponaša s kar 45 milijoni prodanih izvodov v kar 36 jezikih. Skrajno priljubljeni zajec v modrem suknjiču je svojevrstna ikona, ki je osvojila srca najmlajših, pa tudi malo starejših.

Voranc BohMaja KunšičMatevž MuellerJan BučarNina KaludjerovićSaša Pavlin Stošić in Nika Rozman so samo nekatera izmed igralskih imen, ki so svoje glasove posodila slovenski sinhronizaciji prvega filma, in kmalu bomo izvedeli, ali bomo prav vse našli tudi v novem filmu.

PeterZajec2 B
PeterZajec2 A
PeterZajec C
PeterZajec D