Kino

Plačanci 4

Expend4bles

  • akcijski pustolovski triler
  • Scott Waugh
  • ZDA
  • 2023
  • 1h 44min

Nova generacija zvezdnikov se pridruži najboljšim svetovnim akcijskim legendam v adrenalinski mojstrovini PLAČANCI 4.


Ekipi elitnih plačancev, ki jo sestavljajo Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture in Sylvester Stallone, se prvič pridružijo Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Iwais, Jacob Scipio, Levy Tran in Andy Garcia.

Oboroženi z vsem orožjem, ki jim pride v roke in z njim izredno spretni, so Plačanci zadnja svetovna obrambna linija in njih se pokliče, ko so vse druge možnosti za obrambo izključene.

Novi člani ekipe s svežimi in nikoli prej videnimi taktikami bodo dali “novi krvi” povsem nov pomen.

Vsi vemo, da Plačanci prinašajo največjo dozo adrenalina in akcijskih prizorov, ne vemo pa, da gre zasluga zanje izjemni ekipi Slovenca Roka Cvetkova, znanega slovenskega kaskaderja, producenta in igralca, ki je bil skupaj s svojo 90-člansko ekipo glavni koordinator kaskaderjev pri tem hollywoodskem spektaklu. Izjemno ekipo je sestavljajo okoli 70% članov iz Slovenije in Hrvaške, Rokova hči, Tjaša Perko je prevzela vlogo kaskaderske dvojnice Megan Fox, njegov asistent koordinacije pa je bil Osiječan Goran Stjepanović.  Glavni koreograf pretepaških scen je bil poleg Roka Vlasto Ivanovič, motorist pri tem filmskem projektu pa je bil Aleš Rozman, edini Slovenec, ki se profesionalno ukvarja z izvajanjem spektakularnih skokov s štirikolesnikom in motornimi sanmi, in je ob dveh Američanih edini na celem svetu, ki si na štirikolesniku upa izvesti salto nazaj.

Placanci4 D
Placanci4 A
Placanci4 C
Placanci4 B