Kino

Pot v raj

Ticket to paradise

  • romantična komedija
  • Ol Parker
  • ZDA
  • 2022
  • 1h 44min

Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney ponovno skupaj igrata na velikih platnih, in sicer v romantični komediji z naslovom Pot v raj, v kateri kot nekdanja zakonca skušata svojo hčerko obvarovati pred napako, ki sta jo sama nekoč naredila.Potujeta namreč na Bali, kjer skušata svoji zaljubljeni hčerki preprečiti poroko z nekom, ki ga pozna le kratek čas.

Romantično komedijo o sladkem presenečenju druge možnosti je režiral Ol Parker (režija za film Mamma Mia! Spet začenja se, scenarij za filma Eksotični hotel Marigold), skupaj z Danielom Pipskim pa je napisal scenarij.

O ZGODBI:

Nekdanja zakonca George Clooney in Julia Roberts se znajdeta na skupni misiji, da bi svoji hčerki preprečila, da naredi enako napako, kot sta jo sama storila pred 25 leti. Potujeta namreč na Bali, kjer skušata svoji zaljubljeni hčerki preprečiti poroko z nekom, ki ga pozna le kratek čas.

ZANIMIVOSTI:

Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta pred romantično komedijo Pot v raj skupaj zaigrala v filmih Denarne igre (2016), Oceanovih 12 (2004) in Igraj svojo igro (2001).

Romantično komedijo Pot v raj so posneli v avstralski zvezni državi Queensland.

GEORGE CLOONEY David in JULIA ROBERTS Georgia Pot v raj
JULIA ROBERTS in GEORGE CLOONEY Pot v raj v2
BILLIE LOURD Wren MAXIME BOUTTIER Gede in KAITLYN DEVER Lily Pot v raj
JULIA ROBERTS in GEORGE CLOONEY Pot v raj