Potopisno predavanje z Natašo Briški

Nataša Briški je pred skoraj dvema letoma v odmevni mednarodni odpravi dosegla Severni pol, zato bomo ob drugi obletnici njene ekspedicije, 21. aprila 2020 ob 18.00, na željo številnih, ki se prvega debatnega večera v 2018 niso uspeli udeležiti, pripravili novo priložnost, da iz prve roke izveste več o tej odmevni mednarodni odpravi.

Nataša Briški je domačinka iz Kočevja, novinarka, blogerka ter soustanoviteljica in urednica spletnega portala Metina lista, ki je z nekaj sreče ter veliko poguma in želje po novih izzivih s svojo ekipo dosegla najsevernejšo točko na Zemlji, Severni pol.

Med več kot tisoč prijavljenimi za Ekspedicijo Severni pol 2018 je bila Nataša izbrana v 12-člansko ekipo, ki so jo pred odhodom čakale dolge priprave, z vami pa bo delila kako je potekala 7-dnevna pot do osvojitve najsevernejše točke na Zemlji. Na poti so udeleženkam kljubovale izredno nizke temperature, neprespane noči, veter, premikajoče ledene ploskve, nošenje težke opreme in hrane, kljub izjemnim naporom pa so morale biti pripravljene tudi na morebitna presenečenja…

Več o svoji poti in zgodovinskemu uspehu bo Nataša Briški z vami delila na svojem potopisnem predavanju, ki bo v KCK potekal 21. aprila 2020 ob 18.00 uri.

Vabljeni!
Vstop prost!