Kino

Potovanje skozi spomine

Reminiscence

  • misteriozni akcijski romantični triler
  • Lisa Joy
  • ZDA
  • 2021
  • 1h 56min

Scenaristka, režiserka in producentka Lisa Joy v sodelovanju z Warner Bros. Pictures prinaša akcijski triler "Potovanje skozi spomine", kjer bodo v glavnih vlogah blesteli Hugh Jackman, Rebecca Ferguson in Thandiwe Newton.

Nick Bannister (Jackman), zasebni preiskovalec uma, se spopada s temnim vendar privlačnim svetom preteklosti, ko svojim klientom pomaga obuditi izgubljene spomine. Njegovo življenje na obrobju Miamija se nenadoma močno spremeni, ko sprejme novo stranko, Mae (Ferguson) in pri kateri se preprosta naloga izgubljenega in najdenega spomina sprevrže v nevarno obsesijo. Medtem ko Bannister poskuša odkriti resnico o izginotju Mae, odkriva vse več nasilnih zarot in je kmalu postavljen pred dejstvo: kako daleč si sposoben iti, da bi tiste, ki jih ljubiš, obdržal ob sebi?

Poleg z oskarjem nominiranega Jackmana (Nesrečniki, Največji šovmen), Rebecce Ferguson (prihajajoči film Dune, filmi Misija nemogoče) in Newtona (Solo: Zgodba vojne zvezd) v filmu igrajo še Cliff Curtis (Megalodon: Predator iz globin, Hitri in drzni: Hobbs in Shaw), z oskarjem nominirana Marina de Tavira ("Roma"), Daniel Wu (Warcraft), Brett Cullen (Joker), Natalie Martinez, Angela Sarafyan in Nico Parker.

Film POTOVANJE SKOZI SPOMINE je režijski prvenec Lise Joy, režirala ga je po svojem izvirnem scenariju, skupaj z Janathanom Nolanom, Michaelom De Luco in Aaronom Ryderjem pa je film tudi producirala. Izvršni producenti so Athena Wickham, Elishia Holmes in Scott Lumpkin.

PotovanjeSkoziSpomine B
PotovanjeSkoziSpomine A