Glasba

POZDRAV NOVEMU ŠOLSKEMU LETU 2022 – Za najmlajše in tiste malo manj

Da nam bo začetek novega šolskega leta ostal v čim lepšem spominu, nas bosta v petek, 2. septembra, obiskala dva prepoznavna slovenska glasbenika, ki bosta s svojim programom poskrbela, da bodo zadovoljni naši najmlajši otroci in učenci, ter da boste na svoj račun prišli tudi dijaki in študenti.

Ob 18.00 uri bo program namenjen najmlajši populaciji, saj bodo na odru odmevali Trkajevi repki, v katerih je ena in ena tri, huda mravljica pogumnejša od vseh superjunakov, z dinamično igro sodobnega odrepanega jezika pa otroke v svet poezije vabijo igrivo in manj predvidljivo.
 
Ob 18.40 uri, bo oder in vse pod njim ogrel, trenutno eden najbolj vročih izvajalcev na glasbenih lestvicah, vsestranski pevec, glasbenik, avtor in producent, ki navdušuje z modernim pop zvokom, Žan Serčič z bandom.

Po njegovem nastopu, ob 19.30 uri, se bo na oder vrnil slovenski raper Rok Terkaj, vsem poznan kot Trkaj, ki se z rapom ukvarja že od leta 2001, poleg tega pa je tudi novinar, popotnik in dvakratni slovenski zmagovalec v freesytle battlu.

Pridite pred Veliki oder na zelenici pri Srednji šoli Kočevje in na zadnjo noč prvega tedna novega šolskega leta, dihajte z nami. 

Poleg dobre glasbe in zabave, se bo moč okrepiti tudi s pijačo in hrano naših lokalnih ponudnikov kulinarične tržnice.

Vabljeni! Vstop je prost!

Zan Sercic 22 foto Marko Delbello Ocepek
4ded87060be6f9e1c215ed676a34afb2