Glasba

POZDRAV NOVEMU ŠOLSKEMU LETU

Tudi letos bomo skupaj pozdravljali začetek šolskega leta! Kako? Imeli bomo delavnice, igre, koncert in še… Vse to nas čaka v četrtek, 7. septembra 2023.

Ob 17. uri se bomo vsi skupaj zbrali na zelenici pri Srednji šoli, kjer bomo z Mladinskim klubom Kočevje ustvarjali, naredili kaj novega, se družili in igrali. Člani kluba in mentorica Tinkara Hodnik nam bodo pripravili ustvarjalne delavnice in seboj prinesli tudi kakšno žogo!

Ob 18. uri bomo rajali z Aniko Horvat, ki s svojim triom pripravlja pester program za male in velike. Anika je na svojo glasbeno pot stopila pri rosnih 9 letih, do sedaj pa za seboj že večkrat pustila uspešne stopinje na odrih Eme, Slovenske popevke in Melodije morja in sonca ter ostalih odrih. Ker je njeno mešanje glasbenih stilov njen razpoznavni znak, se z njo vedno zabava mlado in staro.

Seveda pa nismo pozabili tudi na starejše učence, dijake, študente ter vse ostale in zato bodo ob 19.30 oder zavzeli 4-dimenzionalno bitje pretežno glasbene nature, ki slovenski glasbosferi ponuja svež vetrič nedefiniranosti – eni in edini, KOKOSY! Žanrsko se ne opredeljujejo pretirano, lahko bi dejali, da predstavljajo nov val indie-pop-jazz-funk-punk-softboirocka.
Z novim albumom so Kokosy vstopili v bendovsko adolescenco, ki jo uspešno raznašajo naokrog s koncerti po Sloveniji in tujini, oziroma po besedah Izidorjeve mami: “Sej tale vaš ansambel pa tud niti ni tok švoh, al kaj?”

Da boste lahko toliko časa vztraja z nami, se bomo imeli vsi skupaj možnost okrepiti tudi s pijačo in hrano naših lokalnih ponudnikov kulinarične tržnice.

Lepo vabljeni, vstop je prost!

** V primeru slabega vremena dogodek odpade in vas o tem pravočasno obvestimo.

IMG 1447
Kokosy 8