Glasba

Silvestrovanje v Kočevju s KočevSKA orkestra in Inšpektorji (Veseli december v Kočevju)

Najdaljšo noč v letošnjem letu bomo v Kočevju pričakali v družbi dveh lokalnih skupin – KočevSKA orkestra in Inšpektorji, s katerimi boste lahko zaplesali, nazdravili in odštevali do novega leta.

 

KočevSKA orkestra je ska, reggae in rocksteady skupina iz Kočevja, ki je bila ustanovljena leta 2017. Člane druži ljubezen do preigravanja skladb izvajalcev kot so Toots and the Maytals, The Skatalites, Desmond Dekker, Jimmy Cliff, The Specials, njihova posebnost pa je posebna energija, ki poslušalcev ne pusti pri miru.

Člani KočevSKA orkestra so:

Semo - lead vocal

Kris - kitara

Gagi - kitara

Ige - bas

Maksi - saksofon

Dule – boben

 

Inšpektorji so mlada Kočevska rockovska skupina, ki uživa v preigravanju pesmi, ki so nastale v času bivše skupne države Jugoslavije. Petčlansko zasedbo sestavljajo mladi fantje, polni energije, ki so jo željni pokazati publiki. Yugo-rock, ki je zapečatil srca njihovim staršem tudi njim predstavlja neizmerno veselje, s preigravanjem vsem dobro znanim skladb pa želijo tudi sami prispevati svoj delež k ohranjanju te glasbe.

Inšpektorji so:

Miha Mihelič – Solo kitara
Tim Klun – Ritem kitara, vokal
Rok Lužar – Bobni
David Lužar – Bas kitara
Lovro Ponikvar – Vokal

Vabljeni, da skupaj z Kočevska Orchestra in Inšpektorji, v soboto, 31. decembra, na velikem odru na zelenici pri srednji šoli Kočevje, zaplešete v novo leto!

Vstopnine ni!

inspektorji 2 2