Glasba

Valentinov klubski večer

Vabljeni v petek, 14. februarja ob 21.00 v KCK na Valentinov klubski večer, za vse romantike in zaljubljence, kjer vas bodo v prijetnem ambientu, dobri družbi in glasbi razvajali domačini: Andraž Hribar, Nika&Nejc ter skupina MoveMental.

 

Andraž Hribar se uvršča med najbolj poslušane slovenske avtorje in izvajalce. V glasbi je s srcem in telesom, noč in dan. S svojim delom postavlja nove standarde v slovenskem glasbenem prostoru in širše. Njegove popularne pesmi so se usidrale v srca mnogih zvestih poslušalcev. Če samo omenimo najodmevnejše: Cigaret', Letim naprej, Kaj mi delaš, Življenje je, Ognjen obroč, Ni res, Po čem diši ta dan in seveda Moja moja, brez katere že deseto leto ne mine noben nastop pevca. Andraž Hribar si izbira vedno nove glasbene vloge v katerih je brez izjem prisotna njegova pronicljivost in užitek za muziciranje.

 

Nika in Nejc sta iz malega mesteca Kočevja. Skupaj sta začela igrati v letu 2018, ko so začeli žvrgoleti ptički. Najraje soustvarjata nekaj not in besed, iz katerega nastanejo avtorske skladbe. Publiko rada napolnita z znanimi zvoki priredb, tako tujih kot domačih. Zaljubljena pa nista le v glasbo temveč tudi v življenje in drug v drugega.

 

Glasbena skupina MoveMental se je vzpostavila julija 2018, ko sta dva vodilna člana (Tibor in Primož) k sodelovanju pri 'projektu' povabila lokalno poznano pevko in avtorico besedil Urško. Zvok MoveMental skupine označujejo močni in dodelani bobnarski ritmi, značilni klavirski vzorci in jazzovski/r'n'b-jevski vokali. Skupaj z drznimi basovskimi linijami se to združuje v edinstveno glasbo, ki spodbuja pogled z drugega zornega kota.

Vstop je prost!

andraz hribar spletna stran
movemental web
nikainnejc web