Kino

Varuj mi ženo

Hitman's Wife's Bodyguard

  • akcijska komedija
  • Patrick Hughes
  • ZDA
  • 2021

Drugi del akcijske komedije se nadaljuje štiri leta po dogodkih iz prvega dela. Potem ko sta morala najbolj iskani plačani morilec Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) in telesni stražar Michael Bryce (Ryan Reynolds), ki sta največja nasprotnika, skupaj sodelovati, mora telesni stražar zaradi stresa in nočnih mor sedaj na prisilen oddih. Ko se končno privadi na misel, da ne bo več telesni stražar in uporabljal orožja, ga pred atentatom reši morilčeva žena Sonia Kincaid (Salma Hayek), ki ga je poiskala, da bi rešil njenega moža. Ker Bryce ne sme uporabljati strelnega orožja ali kakršnega koli drugega orožja, bo moral Dariusa rešiti s svojo pametjo in inteligenco.

ZANIMIVOSTI:

  • Igralko Salmo Hayek je med snemanjem nevarnih prizorov zamenjala slovenska kaskaderka Tjaša Perko, hčerka najbolj znanega slovenskega kaskaderja Roka Cvetkova. Tjaša in Salma sta se skupaj pripravljali na snemanje, delili sta si celo bivalno prikolico.
  • Nekaj prizorov filma so posneli na Hrvaškem - v Rovinju, Zagrebu in na Reki, ter v Trstu, igralska ekipa pa se je mudila tudi v Kopru.

IGRALSKA ZASEDBA: 

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Morgan Freeman, Antonio Banderas, Tom Hopper, Frank Grillo, Richard E. Grant

Priporočena starost: 15+ (krvavi prizori, vulgarizmi)

RYAN REYNOLDS SALMA HAYEK in SAMUEL L. JACKSON Varuj mi zeno
SAMUEL L. JACKSON ANTONIO BANDERAS SALMA HAYEK in RYAN REYNOLDS Varuj mi zeno