Glasba

YANI PEARL & MARTIN MARTIS, glasbeni nastop

Tudi letošnje poletje na letnem vrtu KCK bo živahno in glasbeno obarvano! V četrtek, 20. julija bosta na letnem vrtu KCK nastopila Yani Pearl & Martin Martis.

 

Mednarodna naveza med Avstralko iz Melbourna Yani Pearl in Primorcem Martinom Martisom ustvarja nov, a hkrati znan in privlačen stil. Razvila sta svojevrsten zvok, ki se prepleta s folk glasbo. Začutiti je keltske korenine, vse skupaj pa je obarvano z glasbami sveta.

 

Yani Pearl je pevka in skladateljica, ki prihaja iz Avstralije in iz svojih škotskih korenin črpa keltski izraz. Je tudi pisateljica. Njen glas in besedila prenašajo odkrit in oseben pogled na življenje in pot, po kateri hodi.

 

Martin Martis je multiinstrumentalist, skladatelj, producent in zvočni inženir. Igral je v številnih zasedbah in projektih po svetu in doma, sodeloval z različnimi glasbenimi, plesnimi in gledališkimi skupinami. Mojster improvizacije ustvarja orkestrske skladbe z nepričakovanimi kombinacijami instrumentov in snema lastna žanrske solo skladbe.

 

Vabljeni na glasbeni nastop Yani Pearl & Martin Martis, na letnem vrtu KCK, ki bo potekal v četrtek, 20. julija, od 19.00 ure dalje.

 

Poleg pijače KCK Bar-a, bo na dogodkih letnega vrta KCK poskrbljeno tudi za kulinarična doživetja. Ob glasbi Yani Pearl & Martin Martis boste lahko uživali ob picah in bubble čaju.

 

Vstopnine ni!