Gledališče

Zdrava pamet

  • Možganska monokomedija

Zdrava pamet je nora monokomedija o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo. Na odru bo svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in tv voditelj, ki si lahko zapomni tisoče decimalk števila pi in je hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabi PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme! Nik bo na odru razkril nekaj svojih spominskih skrivnosti, zagat in zgodb povezanih s sivimi celicami, hkrati pa poskrbel za presenečenja, ki vam bodo gotovo ostala v spominu. Vljudno vabljeni na smejalno prevetritev vaših misli!

Predstavo Zdrava pamet spremlja interaktivna razstava o naših možganih, mislih in iluzijah, ki nam jih uganjajo. Gre za celosten gledališki dogodek z druženjem po predstavi, razstava pa se s predstavo dopolnjuje in vam omogoča drugačno izkušnjo celotnega večera. Na interaktivni razstavi lahko med drugih preizkusite Nikov znani kontracikl, se zabavate z roboti in svoje možgane pretentate z različnimi eksponati, ki so, tako kot predstava, namenjeni kravžljanju vaših sivih celic!

Igra: Nik Škrlec

Predstavo spremlja interaktivna razstava, ki jo lahko obiščete eno uro pred in po predstavi.


Primerna je tudi za mladostnike starejše od 12 let.


Cena vstopnice: 19 €

Vsem dijakom, študentom in upokojencev nudimo 20 % popusta na to predstavo. Popust za dijake, študente in upokojence lahko uveljavite samo na Blagajni KCK, če ob nakupu priložite veljavno izkaznico.

Vstopnice so na voljo na blagajni KCK in na olaii.com.

fb page cover
fb event cover