Gledališče

Zimske radosti

  • Glasbeno plesna predstava za otroke
  • 40min

Zaradi izjemnega zanimanja in razprodane prestave ob 11.00 uri, bomo organizirali dodatno glasbeno-plesno predstavo ZIMSKE RADOSTI, ki bo na sporedu v soboto, 18. decembra ob 12.15!
Po koncu predstave bo otroke obiskal in pozdravil tudi Božiček, zato nas obiščite in z nami doživite pravo čarobnost decembra!

Mojca se znajde v zimski pravljici in se navdušuje nad vsem, kar nam zima lepega prinaša. Občuduje čudovite snežinke, ki poplesujejo po nebu in se v hipu spoprijatelji s snežinko Evito, snežinko Niko, snežinko Najlo in snežinko Ajdo. Ker tudi Mojca zna plesati, skupaj zaplešejo ples snežink. V zimski pravljici pa živi tudi Snežgodrnjavček. To je mali škratek, ki ne mara ne zime, ne snega, ne snežnih radosti. Mojca in snežinke ga skozi pesmice in ples skušajo prepričati, da je zima eno samo veselje. Da lahko iz snežink narediš snežaka in pa da zimsko pravljico prav vedno obiščejo tudi trije dobri zimski možje. Po čem že slovijo dobri zimski možje? Hmmm. Tukaj pa tudi Snežogodrnjavček zastriže z ušesi. Mogoče pa ga bodo le uspele prepričati, da je zimska pravljica nekaj najlepšega na svetu.

Glasbeno-animacijska plesna predstava je polna pesmic in plesnih korakov, ki se jih med predstavo naučijo tudi otroci.

Igrajo, pojejo in plešejo: Mojca Robič, snežinke Evita, Nika, Najla in Ajda ter škratek Snežgodrnjavček

Produkcija: Plesna šola Spin, Velenje

❄️❄️ Po koncu predstave pa imamo za vas dragi otroci še eno posebno presenečenje, KCK bo obiskal pravi Božiček, ki se že veseli srečanja z vami. Lepo vabljeni! ❄️❄️

Cena vstopnice: 5 €

Vstopnice so v prodaji na blagajni KCK in na mojekarte.si.

 

**Pogoj za ogled gledališke predstave je veljavno potrdilo PCT. Za mlajše od 12 let pogoj PCT ne velja. 

Zimskeradosti dodatentermin