Novice

Pričetek festivala ŽIVE ULICE je pred vrati!

Zavodu Kočevsko bomo med majem in julijem izvedli drugo edicijo festivala ŽIVE ULICE, ki bo oživil in aktiviral dogajanje na različnih lokacijah po središču mesta Kočevje. Otvoritev festivala bo potekala že jutri – 19. maja, ko bodo na velikem odru v Kočevju ob 20.00 uri nastopili BATISTA CADILLAC.

V obdobju med majem in julijem bomo v Kočevju organizirali in sodelovali pri izvedbi številnih žanrsko raznolikih dogodkov, namenjenih publiki vseh starosti. Zvrstilo se bo 7 večjih koncertov slovenskih izvajalcev in enega hrvaškega izvajalca na velikem odru, 9 glasbeno raznolikih uličnih nastopov lokalnih glasbenikov na različnih lokacijah po mestu, 5 plesno obarvanih nastopov6 uličnih gledaliških predstav za otroke ter še številni drugi dogodki, delavnice in predstavitve. Dogodke bomo skupaj izvedli na 10 različnih lokacijah in s tem prispevali k rednemu dogajanju na različnih točkah po središču Kočevja ter pomagali k oživljanju mestnega središča skozi vse dni v tednu.

K sodelovanju na festivalu smo tudi letos ponovno ponudili lokalne gostinske ponudnike, ki se bodo ob večjih koncertih na velikem odru predstavljali na kulinarični tržnici. Z nami bodo: Pivovarna MATT, Pivovarna BREWWOOD, Sašine butične sladice, Mestna kavarna Kočevje, Gverila food, Big Bear burgerji in Brundo Box.

Vse prireditve, ki jih bomo izvedli bodo brezplačne.

Seznam prireditev je objavljen na spletni strani festivala Žive ulice ter v zloženki, ki je bila poslana na vse naslove od Kolpe do Velikih Lašč, ter si jo lahko ogledate na tej povezavi.

Za vse novičke o festivalu spremljajte tudi Facebook stran in Instagram profil festivala Žive ulice.

Praznuj rojstni dan v kinu KCK!

Ogled filma je lahko odlična zabava ob praznovanju rojstnega dneva! Ob predhodni rezervaciji in nakupu kino vstopnic v delovnem času od ponedeljka do petka, od 7.00-15.00 ure, lahko izkoristite 10 % popust pri nakupu 10-12 vstopnic za otroke, ter kar 15 % popust pri nakupu več kot 12 vstopnic.

Hkrati lahko preizkusite tudi novost v ponudbi Kavarne KCK: MAXI KINO PAKET (1x velike kokice + 1x pakiranje HARIBO bonbonov) ali MINI KINO PAKET (1x male kokice + 1x pakiranje HARIBO bonbonov).

Popust pri nakupu kino vstopnic lahko izkoristite le za ogled otroških sinhroniziranih animiranih filmov!

Predavanje o organizaciji in prijavi prireditev

Kulturni center Kočevje vabi vsa društva, šole in ostale organizatorje dogodkov in prireditev, na Predavanje o organizaciji in prijavi prireditev, ki bo v torek, 15. 11. 2022, med 17.00 in 18.30 uro potekalo v dvorani KCK.
Predavanje organiziramo v sodelovanju s Policijsko postajo Kočevje. Predavatelj bo komandir Policijske postaje Kočevje, Peter Preinfalk.

Na predavanju boste lahko izvedeli:
• vse o prijavi prireditev in potrebnih dovoljenj (obveznosti do policije),
• kakšne so odgovornosti organizatorja,
• v katerih primerih moramo prireditev prijaviti,
• kdo je prijavitelj dogodka.

Veseli bomo vaše udeležbe.

V KCK zaživela gledališka šola »Pejmo se gledališče«

Z letošnjim šolskim letom smo v Kulturnem centru Kočevje v sodelovanju z Društvom Gledališče Ane Monroe, FRU-FRU lutke in Društvo IMPRO, vzpostavili gledališko šolo »Pejmo se gledališče«.

Na gledališki šoli »Pejmo se gledališče« so svoje znanje o nastopanju in različnih veščinah pretekli vikend prvič že izpopolnjevali strokovni pedagoški delavci lokalnih osnovnih šol OŠ Ob Rinži, OŠ Zbora odposlancev in OŠ Ljubo Šercer, ki so mentorji dramskih skupin in krožkov, v naslednjih mesecih pa se jim bodo na šoli pridružili še njihovi učenci.

Gledališka šola bo izvedena na teme iz treh ključnih področij – modul impro, modul ulično gledališče in modul lutke, na katerih se bodo udeleženci urili v vživljanju v različne vloge in čustva, o zavedanju in uporabi telesa kot sredstva komunikacije, krepitvi gibalnih veščin ter gibanju po prostoru, izdelavi lutk in scenografije, izboljšanju koncentracije ter krepljenjem individualnih in socialnih veščin.

Vse znanje, ki ga bodo učitelji in učenci kočevskih osnovnih šol prejeli, bodo v sklopu zaključne produkcije na odru Kulturnega centra Kočevje predstavili širši publiki ob koncu šolskega leta 2022/23.

Popust pri nakupu vstopnic za dijake in študente

Že veš, da imaš kot dijak ali študent v Kulturnem centru Kočevje pri nakupu vstopnic za koncerte možnost koristiti kar 20% popust?

Popust lahko uveljavljaš samo pri nakupu na blagajni KCK ob predložitvi veljavne dijaške ali študentske izkaznice.

Na dan dogodka popust za nakup vstopnic ne velja!

Prva edicija festivala ŽIVE ULICE na ulice Kočevja privabila skoraj 6.000 obiskovalcev

V Zavodu Kočevsko smo med majem in julijem uspešno izvedli in zaključili prvo izvedbo festivala ŽIVE ULICE, ki je oživil in aktiviral dogajanje na različnih lokacijah po Kočevju.

V tem kratkem obdobju smo organizirali in sodelovali pri izvedbi 55 dogodkov, ki jih je skupaj obiskalo skoraj 6.000 obiskovalcev.

Dogodki so bili žanrsko pestri in namenjeni pisani publiki – zvrstilo se je 6 večjih koncertov slovenskih izvajalcev na velikem odru, 13 glasbeno raznolikih uličnih nastopov lokalnih glasbenikov na različnih lokacijah po mestu, 3 plesno obarvani nastopi, 8 gledaliških predstav za otroke in odrasle ter še 25 drugih dogodkov in predstavitev. Dogodke smo skupaj izvedli na 7 različnih lokacijah in s tem prispevali k rednemu dogajanju na bolj ali manj obljudenih lokacijah ter pomagali k oživljanju mestnega središča skozi vse dni v tednu.

Festival je imel tudi pomembno povezovalno vlogo v lokalnem prostoru, saj smo k sodelovanju poleg glasbenih izvajalcev in različnih društev povabili tudi lokalne gostinske ponudnike, ki so se ob večjih koncertih na velikem odru predstavljali na kulinarični tržnici.

Vse prireditve, ki smo jih izvedli so bile brezplačne.

Ulice Kočevja bodo s festivalom Žive ulice ponovno oživele naslednje leto, do takrat pa nas lahko za dozo kulture in dobre glasbene, filmske ali gledališke zabave skozi vse leto obiščete v Kulturnem centru Kočevje.

OBVESTILO - Festival ŽIVE ULICE

Zaradi izrednih okoliščin današnjega dogodka v Kočevju vas obveščamo, da za danes načrtovano odprtje festivala ŽIVE ULICE odpovedujemo!

PRESTAVLJAMO tudi izvedbo vseh do nedelje, 15. maja, načrtovanih dogodkov festivala ŽIVE ULICE:

- KROSHEER, DJ glasbeni nastop, petek, 13. maj 2022 ob 18.00

- Teater Cizamo: SIRKEC, SIRKEC, gledališka predstava, sobota, 14. maj 2022 ob 10.00

- LITTLE BAKO JAZZ BAND, glasbeni nastop, sobota, 14. maj 2022 ob 10.00

- PRIMOŽ TURK IN SKRAJNEŽI, glasbeni nastop, sobota, 14. maj 2022 ob 18.00

O nadomestnih datumih vseh glasbenih nastopov in gledaliških predstav vas bomo pravočasno obvestili.

Hvala za razumevanje!

Kulturni center Kočevje z novo vodjo kulture

Vodenje sektorja za kulturo v Javnem zavodu za turizem in kulturo Kočevje bo v kratkem prevzela Nika Stefanišin, ki je v lokalnem okolju poznana predvsem kot vse bolj uspešna pevka, sicer pa je aktivna na različnih področjih, saj se njena zanimanja prepletajo pri številnih kulturnih in drugih dejavnostih.

Nika Stefanišin bo s svojim delom v Kulturnem centru Kočevje, ki je ena od organizacijskih enot Javnega zavoda za turizem in kulturo Kočevje, pričela v začetku meseca junija.

Pri svojem delu se bo Nika zavzemala za še bolj intenzivno sodelovanje z lokalnimi deležniki na področju ljubiteljske kulture in večje sodelovanje z mladimi, s čimer bo Javni zavod za turizem in kulturo Kočevje še bolje izvajal svoje poslanstvo in skrbel za privlačen, raznovrsten in kakovosten kulturni program.

Festival ŽIVE ULICE

S pomladjo se bo na ulicah Kočevja prebudil nov festival ŽIVE ULICE, ki bo oživil in aktiviral dogajanje na prostem, v središču mesta, ki bo na novo prometno urejen. Različne lokacije po mestu Kočevje bodo tako postale prizorišče rednega dogajanja in vrveža, kar bo oživilo mestno središče, festival pa bo prispeval dodano vrednost urbanemu področju z novo (brez) prometno ureditvijo..

Idejna zasnova temelji na vlogi mesta kot skupnega prostora, namenjenega kulturi, socializaciji, skupni meščanski identiteti, druženju, sodelovanju in povezovanju. Ulice, pločniki, parki, kotički ob reki Rinži, mestna ploščad, izložbe, klopi, zelenice.., vse to so potencialna prizorišča za najširši spekter dogajanj in medsebojnih druženj. Te lokacije postanejo gledališče na prostem, koncertni odri, ateljeji pod drevesnimi krošnjami, bralni kotički, vadbeni prostori za ples, »odprta kuhna« , predavalnica in še marsikaj….

Vse prireditve, ki bodo našle svoje mesto pod milim nebom bodo brezplačne in bodo nanje vabljeni vsi občani v vlogi gledalcev in poslušalcev, po drugi strani pa bodo ulice namenjene aktivni udeležbi vsem občanom, ki bi želeli javno predstaviti svojo dejavnost. Želja in namen je ravno čim večja participacija lokalnih deležnikov, zavodov, društev, klubov in posameznikov, saj bomo tako najbolj prispevali k kakovostni spremembi vloge mestnega središča v skupen prostor in javno dobrino, namenjeno kulturni izmenjavi in skupnemu preživljanju prostega časa.

Več informacij je na voljo na strani dogodka ter na Facebook in Instagram profilih festivala.

Predpremiera filma Skrivnosti kočevskih gozdov napolnila KCK

V torek, 1. 3. 2022, je v Kulturnem centru Kočevje potekala predpremiera dokumentarnega filma Skrivnosti kočevskih gozdov, ki je nastal v produkciji RTV Slovenija, v Uredništvu izobraževalnih oddaj.

Predpremiera je do zadnjega kotička napolnila kinodvorano Kulturnega centra Kočevje in gledalce navdušila s prizori naših skrivnostnih gozdov, ki navdihujejo in domače in tuje obiskovalce.

Zbrane je pozdravila direktorica Zavoda Kočevsko, Vesna Malnar Memedović, dogodka pa se je udeležil tudi Anton Prelesnik, dipl. ing. gozdarstva, ki je poleg gozda glavni junak filma, ter snemalna ekipa skupaj s scenaristko Mojco Perat, ki je pred občinstvom spregovorila o nastanku filma.

Dokumentarni film Skrivnosti kočevskih gozdov bo v kratkem na ogled tudi na enem od programov RTV Slovenija.

Galerija dogodka je na voljo tukaj.

Obvestilo o sprostitvi ukrepov

Vse obiskovalce Kulturnega centra Kočevje obveščamo, da od ponedeljka, 21. februarja 2022, dalje ob vstopu ne preverjamo več PCT pogojev, da je v dvorani ponovno na voljo polna kapaciteta sedežev ter da lahko v Kavarni KCK pred ogledom filma ponovno kupite kokice in najljubšo pijačo.
Še vedno je v zaprtih prostorih potrebno nositi masko ter si ob vhodu in izhodu razkužiti roke.

Hvala za razumevanje!

Počitniška zimska kino matineja

Juhu, pred nami so zimske šolske počitnice in filmska kino matineja! V tednu počitnic, med 21. in 25. februarjem, bomo vsak dopoldan ob 11.00 uri v kinu KCK vrteli filmske uspešnice za mlade gledalce in družine.

Na sporedu bodo:
- sinhronizirana družinska animirana pustolovščina SKRIVNO ŽIVLJENJE MAČK,
- družinska pustolovščina VELIKI RDEČI PES CLIFFORD,
- sinhronizirana družinska animirana pustolovščina ČAROBNO POTOVANJE NA LUNO,
- romantična družinska komedija BERTOV DNEVNIK,
- sinhronizirana animirana komična pustolovščina ROKI GRE V RING.

Vabljeni v kino KCK!

Obvestilo - ART kino

Vse filmoljube in zveste gledalce ART kino filmov v KCK obveščamo, da se dosedanji četrtkov termin predvajanja ART kino filmov z novim letom premika na torke.

V mesecu februarju bodo med drugimi filmi tako na sporedu:

- biografska zgodovinska drama Benedetta (torek, 4. januar ob 19.00),
- komična drama Nesrečni fuk ali Nori pornič (torek, 11. januar ob 19.00),
- fantazijska črna komedija Nebesa (torek, 18. januar ob 19.00),
- nemška drama Pravi moški (torek, 25. januar ob 19.00).

Vabljeni k ogledu in hvala za razumevanje!

Počitniška kino matineja

V tednu zimskih počitnic, med 27. in 31. decembrom, bomo v kinu KCK za mlade gledalce ponovno pripravili počitniško kino matinejo, ki jo boste lahko obiskali vsak dan ob 11.00 uri.

Na sporedu bodo:
- sinhronizirana animirana družinska avantura KAPITAN SABLJEZOBI IN ČAROBNI DIAMANT,
- božična pravljica POZABLJENI BOŽIČ,
- sinhronizirana animirana komedija ZAPOJ 2,
- pustolovski družinski film VOLK IN LEV ter
- sinhronizirana animirana družinska komedija LUIS IN VESOLJČKI.

Vabljeni, da nas obiščete!

Projekt "KCK - iluminirana skulptura"

V Kulturnem centru Kočevje se bomo tudi letos pridružili praznovanju 3. decembra (rojstnega dneva največjega slovenskega pesnika dr. Franceta Prešerna) in na Ta veseli dan kulture na svojevrsten način popestrili osrednjo stavbo kulture v mestu. Še preden bodo v Kočevju zasijale praznične luči, se bo v soju luči obarval KCK in zasijal kot iluminirana skulptura.

Kulturni center Kočevje, KCK, je prizorišče raznovrstnih kulturnih prireditev in drugih javnih dogodkov. Ob tem pa je tudi arhitektura, ki označuje del mestnega središča. Namenjen je srečevanju ljudi, druženju, skupnem doživljanju različnih kulturnih vsebin, ki se vse bolj ali manj odvijajo v notranjosti stavbe in je stavba le kontejner za vsebino.

Tokratni projekt pa bo kreativno predrugačil in uporabil tudi zunanjo podobo stavbe, njeno fasado, okenske površine, stebre, streho in s tem raziskoval povsem nove potenciale samega objekta... Še posebej v luči današnjega časa, ko je zbiranje v notranjostih stavb zelo prilagojeno in pogojeno, bomo uporabili zunanjo podobo stavbe kot galerijski objekt. Stavba bo izgubila svoj osnovni namen in pridobila ne le novo vizualno podobo, ampak tudi povsem novo funkcijo. Cilj je uporabiti arhitekturni objekt kot material, namenjen umetniški obdelavi, stavba bo postala glina, ki jo oblikuje kipar, platno, ki ga poslika slikar, ekran, ki ga uporablja video umetnik.

Skratka, šlo bo za novomedijsko umetniško intervencijo, raziskovanje prostora med tradicionalno arhitekturno formo, njeno vsebinsko funkcionalnostjo in vizualno svetlobno generirano podobo, računalniško animacijo, lučno intervencijo in zvokovno arhitekturo in ker se bo dogajanje odvijalo v živo tudi umetniški performans.

Projekt "KCK - iluminirana skulptura" bo na ogled v petek, 3. decembra 2021, med 18:00 in 20:00 uro.

Obisk Kulturnega centra Kočevje

Kljub zaostrenim epidemiološkim omejitvam Kulturni center Kočevje ostaja odprt, zaradi novih ukrepov pa so spremenjeni nekateri pogoji za obisk:


1. Pred vstopom morate pokazati ustrezno potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT in osebni dokument. Dokazilo ni potrebno za mlajše od 12 let, ki se prireditve udeležijo z ožjim družinskim članom ali skrbnikom.


2. Med obiskovalci v dvorani mora biti zagotovljen en prost sedež - ti sedeži bodo vidno označeni.


3. Obvezna je pravilna uporaba ustrezne maske (kirurška ali FFP2). 

Hvala za razumevanje!

Navodila za obiskovalce za varen obisk Kulturnega centra Kočevje

Obiskovalce prosimo, da:

• KCK obiščete le, če ste zdravi in ne kažete nobenih bolezenskih znakov.
Upoštevate predpisano medsebojno razdaljo (najmanj 1,5 m).
• V notranjih prostorih uporabljate zaščitne maske.
• Vstopate posamično in si pred vstopom v KCK in dvorano razkužite roke.
Upoštevate določen sedežni red. Skupaj lahko sedijo le družinski člani ali člani istega gospodinjstva.
• Po končani predstavi pospravite za sabo, odnesite smeti.
• V dvorano vstopate skozi glavni vhod in izstopate skozi stranski izhod na odprt prostor (parkirišče KCK).

Blagajna KCK se odpre eno uro pred predstavo/dogodkom.
Vrata v dvorano se odprejo 15 minut pred predstavo/dogodkom.
Priporočamo brezstično oz. kartično plačevanje vstopnic ali nakup preko spleta. 
Garderobe v času posebnih ukrepov niso na voljo.


Hvala, da sledite priporočilom in nam pomagate ohranjati varen obisk Kulturnega centra Kočevje.

OBVESTILO

Spoštovani obiskovalci!


Obveščamo vas, da moramo zaradi porasta prisotnosti koronavirusa PRESTAVITI vse dogodke, ki smo jih planirali: 


TINKO POLOVINKO, gledališka-lutkovna predstava, 17. 10. 

KONTRA KVARTET, koncert, 23. 10. 

SLAVKO IVANČIĆ, koncert, 28. 11. 

FILMSKE PREDSTAVE

Za vse ostale prestavljene dogodke bomo poskusili uskladiti nadomestne termine. Vsi tisti, ki imate že kupljene vstopnice za dogodke, bodo veljale za nov termin in jih ni potrebno menjati, v nasprotnem primeru nas kontaktirajte na tel. št. 031 466 566 ali po e-pošti: anja.colnar@kck.si.

Spremljajte obvestila na naši spletni strani ter na Facebooku in Instagramu. 

Hvala za razumevanje. Pazite nase, predvsem pa ostanite zdravi. 

Pet let delovanja Kulturnega centra Kočevje

Pred petimi leti je v zgradbi nekdanjega kina Kočevje zaživel prenovljen Kulturni center Kočevje (KCK). Ob tem rojstnem dnevu smo pripravili pregled kulturnega in umetniškega dogajanja na preseku petih let, ki so ga popestrile različne glasbene, gledališke, filmske in druge prireditve.

Kulturni center Kočevje je svoja vrata prenovljenega objekta odprl pred natanko petimi leti, 16. decembra 2015, Javni zavod za turizem in kulturo Kočevje oz. Zavod Kočevsko, ki skrbi za njegovo upravljanje in izvajanje programa, pa je bil ustanovljen 29. septembra 2015.

Prvi koncertni dogodek, ki se je odvil v prenovljeni in sodobno opremljeni dvorani KCK je bil koncert skupine MUFF, otvoritev pa je pospremil še nastop igralca in voditelja Gašperja Jarnija ter komika Vida Valiča. Ta koncert je predstavljal uvod v redno izvajanje koncertov številnih domačih in tujih glasbenih skupin, ki se jih je na odru KCK v petih letih zvrstilo več kot 100. Skupaj smo v petih letih izvedli več kot 2.000 dogodkov (koncerte, gledališke in filmske predstave ter druge prireditve), ki jih je obiskalo skoraj 145.000 obiskovalk in obiskovalcev.

Največ koncertov in gledaliških predstav smo izvedli v letu 2019 (48 koncertov in 33 gledaliških predstav), na filmskem področju pa smo bili najbolj dejavni leta 2017, ko smo predvajali kar 367 filmov. Med najbolje obiskanimi koncerti ostajata nastop skupine Bajaga s katerimi smo praznovali drugo obletnico odprtja KCK, ter pozdrav novemu šolskemu letu, na katerem sta nastopila Nipke in Challe Salle. V letu 2019 so bile najbolj iskane vstopnice za akustični koncert skupine Siddharta. Med najbolj gledanimi filmi sta po številu gledalcev skoraj izenačena animirana komedija Smrkci: skrita vas in glasbena drama o skupini Queen Bohemian Rhapsody. V petih letih smo v gledališki, filmski in glasbeni abonma skupaj vpisali skoraj 1.000 obiskovalcev.

V tem času je KCK postal osrednje kulturno-umetniško prizorišče naše regije, priljubljen kinematograf tudi najbolj zahtevnih filmoljubov, stičišče ljubiteljev gledaliških predstav in komedij ter koncertov izjemnih domačih in tujih glasbenih izvajalcev. Od leta 2017 smo bili dejavni tudi na področju likovnega ustvarjanja, saj je mansarta poleg občasnega razstavnega prostora, prevzela tudi vlogo likovnega izobraževanja in snovanja.

Vse dosedanje rojstne dneve KCK-ja smo skupaj z vami proslavili v družbi priljubljenih in popularnih glasbenikov (Gibonni, Bajaga, Jan Plestenjak, Magnifico), letošnjemu praznovanju pa smo se morali zaradi trenutnih razmer odpovedati, k druženju pa vas bomo ponovno z veseljem povabili ob izboljšanju epidemološke slike.

Nekaj utrinkov petletnega dogajanja v KCK smo dodali v facebook galerijo, kjer lahko skupaj z nami obujate spomine na številne pretekle dogodke ter bolj sproščene in brezskrbne čase: https://www.facebook.com/kulturnicenterkocevje/posts/2123034394494662

V naslednjem letu bomo veseli ponovnega snidenja z vami, do takrat pa ostanite zdravi.

Gremo v kino

Navodila za obiskovalce za varen obisk Kulturnega centra Kočevje

Obiskovalce prosimo, da ob obisku dogodkov upoštevajo priporočila in navodila NIJZ:

• V notranjih prostorih uporabljajte zaščitne maske.

• KCK obiščete le, če ste zdravi in ne kažete nobenih bolezenskih znakov.

• Upoštevate predpisano medsebojno razdaljo (najmanj 1,5 m).

• Vstopate posamično in si pred vstopom v KCK in dvorano razkužite roke.

• Upoštevate določen sedežni red. Skupaj lahko sedijo le družinski člani ali člani istega gospodinjstva.

• Po končani predstavi pospravite za seboj, odnesite smeti.

• V dvorano vstopajte skozi glavni vhod in izstopajte skozi stranski izhod na odprt prostor (parkirišče KCK).

• Predstave lahko obiščejo obiskovalci, ki izpolnjujejo enega od PCT pogojev: prebolevnost, cepljenje ali negativni izvid testa. Spoštovanje pogoja PCT je v odgovornosti obiskovalca, ki se udeleži prireditve. Ta pogoj ne velja za osebe, ki še niso dopolnile 15. let.

 

Blagajna KCK se odpre eno uro pred predstavo/dogodkom.

Vrata v dvorano se odprejo 15 minut pred predstavo/dogodkom.

Priporočamo brezstično oz. kartično plačevanje vstopnic ali nakup preko spleta.

Garderobe v času posebnih ukrepov niso na voljo. 

 

Hvala, da sledite priporočilom in nam pomagate ohranjati varen obisk Kulturnega centra Kočevje.

Navodila za obiskovalce za varen obisk Kulturnega centra Kočevje

Obiskovalce prosimo, da ob obisku dogodkov upoštevajo priporočila in navodila NIJZ:

  • KCK obiščite le, če ste zdravi in ne kažete nobenih bolezenskih znakov.
  • Predstave lahko obiščejo obiskovalci, ki izpolnjujejo enega od PCT pogojev: prebolevnost, cepljenje ali negativni izvid testa. Spoštovanje pogoja PCT je v odgovornosti obiskovalca, ki se udeleži prireditve. Za mlajše od 15 let pogoj PCT ne velja.
  • Upoštevajte pravila higiene rok in kašlja.
  • V notranjih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske
  • V dvorani upoštevajte sedežni red.
  • Po končani predstavi pospravite za seboj, odnesite smeti.
  • V dvorano vstopajte skozi glavni vhod in izstopajte skozi stranski izhod na odprt prostor (parkirišče KCK).

Blagajna KCK se odpre eno uro pred predstavo/dogodkom.

Vrata v dvorano se odprejo 15 minut pred predstavo/dogodkom.

Priporočamo brezstično oz. kartično plačevanje vstopnic ali nakup preko spleta.

Garderobe v času posebnih ukrepov niso na voljo.

 

Hvala, da sledite priporočilom in nam pomagate ohranjati varen obisk Kulturnega centra Kočevje.

KCK VPISUJE 2023/2024

Popestrite si dolge jesenske in zimske dni!

Izberite med štirimi vabljivimi abonmaji (GLEDALIŠKI ABONMA, OTROŠKI ABONMA, KINO OB KAVI  in ART FILMSKI ABONMA), ki smo jih pripravili za vas in si zagotovite svoj sedež v dvorani. Vpisi bodo potekali v preddverju KCK od 4. 9. do 9. 9. 2023:

  • od ponedeljka do petka od 10.00 do 12.00 ure,
  • torek, 5. 9. in četrtek, 7. 9. od 15.00 do 17.00 ure ter
  • sobota, 9. 9. od 10.00 do 12.00 ure.
     

Info:
T: 08 200 94 85,
E: anja.colnar@kck.si