Glasba

EVA BOTO, klubski večer

EVA BOTO je slovenska glasbenica, ki je z glasbenim ustvarjanjem pričela že pri 10-ih letih, širša slovenska javnost pa jo je spoznala leta 2012, ko je zmagala v oddaji Misija Evrovizija in pri 16-ih s pesmijo Verjamem postala najmlajša slovenska predstavnica na največjem evropskem glasbenem festivalu, Pesmi Evrovizije.

V svoji karieri je nanizala številne uspehe in nastope na prepoznavnih festivalih doma (Melodije morja in sonca, Slovenska popevka) in v tujini, ter sodelovala s prepoznavnimi domačimi glasbeniki (Jan Plestenjak, Žan Serčič). V letu 2019 je nastopala tudi v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer je bila izglasovana kot zmagovalka, ter izdala svoj prvenec Ko najdeš sebe.

V letošnjem letu praznuje 10-letnico svoje uspešne glasbene kariere, kar je ovekovečila s ciklom pomladnih koncertov po Sloveniji, v petek, 7. oktobra, pa bo Eva Boto skupaj s spremljevalno skupino glasbenikov prvič nastopila tudi v Kulturnem centru Kočevje na sproščenem klubskem večeru.

Vabljeni!

Prvih 50 vstopnic po ceni 18 EUR je že na voljo na blagajni KCK in preko spleta na Olaii: https://olaii.com/event/2040/eva-boto-klubski-vecer.

Preostale vstopnice bodo naprodaj po ceni 20 EUR.

 

** V kolikor želite na klubskem večeru rezervirati mizo, nam pišite na info@kck.si ali nam pošljite zasebno sporočilo na FB.