KCK VPISUJE 2022/2023

NE ZAMUDITE ZADNJIH DNI ZA VPIS V ABONMAJE KCK

Za vpis v abonmaje je na voljo še nekaj prostih mest. Pohitite z vpisom, saj prijave sprejemamo le še do petka, 16. 9. 2022.

Vpišete se lahko v KCK ART filmski abonma, ☕ Abonma Kino ob kavi, Otroški abonma in Gledališki abonma komedij ter Likovne delavnice.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na tel. št. 08 200 94 85 ali na e-naslovu: anja.colnar@kck.si.

 
 
Abonma Kino ob kavi na dopoldanska srečanja ob filmu in kavi ponovno vabi vse ljubitelje filmske kulture. Ogledali si bomo 6 vrhunskih filmskih predstav evropske in mednarodne produkcije, sledilo pa bo sproščeno druženje ob toplem napitku, ko bo čas za klepet o filmu ali pa kar tako. Filmske predstave bodo na sporedu prvi torek v mesecu ob 10. uri.

Cena: 30 €

Art filmski abonma vsebuje 16 filmskih predstav (12 art filmov in 4 filme po izbiri). Art filmske predstave so na sporedu ob torkih in zajemajo filme evropske in mednarodne neodvisne produkcije, ki so bili prikazani in nagrajeni tudi na pomembnejših filmskih festivalih po Evropi in svetu.

Cena: 55 €

Gledališki abonma komedij ponuja šest komedij profesionalnih slovenskih gledališč, z najboljšimi igralci. Predstave bodo na sporedu enkrat mesečno ob četrtkih ob 20. uri. Abonma je namenjen vsem ljubiteljem gledališča, ki si radi ogledajo preverjeno dobre predstave.

Cena za tribuno:
• zaposleni 80 €
• upokojenci, brezposelni, dijaki in študenti 70 €

Cena za parter:
• zaposleni 70 €
• upokojenci, brezposelni, dijaki in študenti 60 €


Otroški gledališki abonma: Za najmlajše smo pripravili šest zabavnih, poučnih gledaliških predstav, za katere verjamemo, da bodo otrokom ostale v lepem spominu. Predstave potekajo enkrat mesečno ob sobotah ob 11.00 uri.

Cena:
• za enega otroka 30 €
• za drugega otroka 27 €
• za tretjega otroka 25 €


KCK MANSARTA: Likovne delavnice so namenjene mladim in odraslim, ki se radi izražajo skozi risbo in sliko ter se želijo pri tem naučiti česa novega in uživati. 

NOVOST: Spoznali boste tudi različne grafične tehnike (lesorez, linorez, suha igla, jedkanica ...).

Izvajajo se začetne in nadaljevalne delavnice.

Cena:
• za mladino 25 €
• za odrasle 30 €

 


Info:
T: 08 200 94 85
E: anja.colnar@kck.si

abonma
abonma2
abonma3
abonma4
abonma5