Glasba

NEISHA z bandom, koncert

NEISHA je vsestranska slovenska glasbenica, ki je leta 2006 s prvencem »Neisha« zablestela na domači glasbeni sceni. Skozi leta je ustvarila številne nepozabne skladbe, izvedla številne koncerte ter sodelovala z neštetimi priznanimi glasbenimi imeni - Vlado Kreslin, Gibonni, Big Foot Mama, Big band RTV,…

Na velikem odru festivala ŽIVE ULICE bo NEISHA nastopila s svojim bandom, ki ga sestavljajo Vid Žgajner na bobnih, Miha Koren na basu in Luka Ivanovič na kitari. Prekaljeni glasbeniki, ki skupaj z Neisho dvignejo razpoloženje slehernemu poslušalcu.

Neisha bo na koncertu predstavila nekaj skladb s svoje nove plošče Dvigam Jadra, kot tudi mnoge starejše uspešnice, prisluhnili pa boste lahko tudi kakšni priredbi, ki je vplivala na Neishino glasbeno ustvarjanje. 

Vljudno vabljeni na koncert NEISHE, ki bo v družbi spremljevalne skupine glasbenikov, na velikem odru festivala ŽIVE ULICE v Kočevju nastopila v petek, 23. junija, ob 20.00 uri! Vstopnine ni! 

Koncertno dogajanje festivala Žive ulice bo tudi letos spremljala kulinarična tržnica, ki bo na prizorišču na voljo od 18.00 ure. Predstavili se bodo: Big Bear Burger, Gverila food, Mestna Kavarna Kočevje, Pivovarna MATT, BREWWOOD pivovarna, Brundo Box in Sašine butične sladice.